Netflix dizisi Back to 15'in 2. sezonu olacak mı?

De volta aos quinze isimli romandan ekrana uyarlanan Brezilya yapımı gençlik dizisi "Back to 15 (De Volta aos 15)"için karar verildi ve 2. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu!

Netflix'te zaman yolculuğu sürecek!

BACK TO 15 DİZİSİ 2. SEZONUYLA DÖNECEK!

Bruna Vieira'nın 2013'te yayımlanan De volta aos quinze isimli romanından ekrana uyarlanan Brezilya yapımı gençlik dizisi "Back to 15 (De Volta aos 15)" resmi 2. sezon onayını aldı ve ekran macerasını sürdürecek.

6 bölümden oluşan ilk sezonu 25 Şubat 2022 Cuma tarihinde yayınlanan dizinin yeni sezon onayı duyurusu Netflix Brezilya'nın resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Duyuruda "Back to 15 ikinci sezon için yenilendi! Ve teoriler yaratmanız için daha birçok zaman yolculuğu olacak" ifadeleri kullanıldı.

Back to 15'in ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı ve yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı gibi detaylar ilerleyen aylarda belli olacak.

22-03/29/de-volta-aos-15-dizi.jpeg

"BACK TO 15" NASIL BİR DİZİ?

Maisa Silva (Double Dad), Klara Castanho (Görünmez Bir Kızın İtirafları), Camila Queiroz (Yetişkin Anita) ve João Guilherme'yi (Fabrício) başrollerde izlediğimiz dizi; hayatından memnun olmayan 30 yaşındaki Anita'nın yanlışlıkla 15 yaşına geri dönmenin yolunu keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Anita acaba kendi ve sevdiklerinin kaderini baştan yazabilecek midir? Ancak herkesin hayatına karışmaya başlamasıyla düzeltilmesi gereken tek hayatın kendi hayatı olduğunu anlamaya başlayacaktır.

De Volta aos 15'in oyuncu kadrosunda ayrıca Caio Cabral (Genç Henrique), Antonio Carrara (Joel), Pedro Vinícius (César), Breno Ferreira (Yetişkin Henrique), Amanda de Azevedo (Luiza), Luciana Braga (Vânia) gibi isimler yer alıyor.

22-03/29/de-volta-aos-15-poster.jpeg

Glaz Entretenimento yapımcılığında hazırlanan dizinin yaratıcısı Janaína Tokitaka'ya yazar ekibinde Renata Kochen, Alice Marcone ve Bryan Ruffo eşlik ediyor.

"De Volta aos 15" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin