Netflix dizisi Çok Gizli UFO Projeleri başladı!

UFO'ların varlığını çeşitli dosyalarla araştıran "Çok Gizli UFO Projeleri (Top Secrets UFO Projects: Declassified)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te! Detaylar...

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2021 - 18:36
Kültür Sanat

Tanınmak istemiyorlar. Sadece eylemlerini yargılayabiliriz. Amaçları yardım mı? Bizi hasat etmek mi? Yanıtsız olan soru, niyetleri... Kimler, niye buradalar, niye etrafımızdalar?

"ÇOK GİZLİ UFO PROJELERİ" BİLİNMEYENLERİ ARAŞTIRIYOR!

Uzaylılarla iletişim kurulduğu iddiaları uzun bir süredir kabul edilmiyor olsa da çoğu insan, UFO'ların varlığının bir olasılık değil, kesin bir gerçek olduğuna inanmakta. İşte Netflix'in yeni dizisi bu konuyu "Çok Gizli UFO Projeleri (Top Secrets UFO Projects: Declassified)" ile derinlemesine inceliyor.

UFO'ların varlığını çeşitli dosyalarla araştıran belgesel dizisi Çok Gizli UFO Projeleri, 1. sezon bölümleriyle 03 Ağustos Salı günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Yapım; "Acaba ABD hükümeti bunca zamandır hangi olası ziyaretleri kamuoyundan gizledi?", "Bu varlıklar başka bir dünyadan ya da bir paralel evrenden mi geldi?", "Başka bir çatışmanın eşiğinde olabilir miyiz?" gibi çeşitli sorulara cevap arıyor.

21-08/07/top-secret-ufo-projects-declassified.jpeg

Petr Vachler'in yaratıcılığını ve yapımcılığını üstlendiği dizinin 1. sezonu süreleri 43 ile 45 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor.

Bölüm isimleri; "Mavi Kitap Projesinin Bilinmeyenleri", "Beyaz Saray Önderliğinde Örtbas", "Kod Adı Aurora", "Hacklenip Sızdırılan Belgeler", "Sovyetler Birliği'nin Sırları", "Ruwa'dan Çıkarılacak Dersler" olarak sıralanıyor.

Açılış bölümü olan "Mavi Kitap Projesinin Bilinmeyenleri (Project Blue Book Unknown)"nde II. Dünya Savaşı'nın ardından UFO'ya rastlama olaylarında yaşanan büyük yükseliş nedeniyle ABD hükümetinin, halkın UFO'lara karşı giderek artan ilgisini yönetmeye çalışmasına tanıklık ediyoruz. Belgesel dizisinin diğer bölümlerinde de birbirinden ilgi çekici ve çarpıcı dosyalar açılıyor.

21-08/07/top-secret-ufo-projects-declassified-poster.jpeg

"Top Secret UFO Projects: Declassified" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin