44 Cats tüm bölümleriyle Netflix'te!

Iginio Straffi'nin yaratıcısı olduğu animasyon dizisi "44 Cats (44 Gatti)" artık Netflix'ten de izlenebilecek. Detaylar...

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2021 - 15:26
Kültür Sanat

Şarkı söyleyen tüylü dostlar Limpo, Milady, Pilou ve Köfte'nin serüvenlerine hoş geldiniz!

44 CATS DİZİSİ NETFLIX'TE!

Iginio Straffi'nin yaratıcısı olduğu çocuklara yönelik animasyon dizisi "44 Cats (44 Gatti)" artık Netflix'ten de izlenebilecek.

Rainbow S.p.A., Antoniano & Rai Ragazzi ortak yapımcılığında hazırlanan ve 2018 yılından günümüze yayınlanmaya devam eden dizinin tüm bölümleri 01 Ağustos 2021 Pazar günü itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

21-08/07/44-cats-fotosu.jpeg

"44 CATS" KONUSU

44 Kedi'de izleyiciler, şarkı söyleyen tüylü dostlar Limpo, Milady, Pilou ve Köfte'nin bir araya geldiklerinde ortaya bol bol müthiş hikâyeler çıkarmalarına tanıklık ediyor.

Tüylü dostlar, haylazlık peşinde olsalar da yardıma ihtiyaç duyan tüm insanlara ve hayvanlara patilerini uzatmaya hep hazırlar.

Dizinin tüm bölümleri 12'şer dakikadan oluşmakta.

21-08/07/44-gatti.jpeg

44 Gatti'nin seslendirme kadrosunda ise Sarah Natochenny, Suzy Myers, Simona Berman, Erica Schroeder, Marca Leigh, Scottie Ray, Henry F. Benjamin gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin