Teşkilat Dizisi için Beklenen Haber Geldi

Teşkilat dizisinin yeni sezonu için çekimlerin başladığı ortaya çıktı. Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak? Dizide şu an için gördüğümüz yeni isimler kimler?

Oğulcan Özsezgi
04 Ağustos 2021 - 00:39
Gündem

Teşkilat dizisinde bir süredir değişiklikler gündemde. Bir dönem Memati karakterini canlandıran ve en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yer alan, Gürkan Uygun diziye dahil olması ise son gelişme olmuştu.

Ünlü ismin yeni sezonda en iddialı karakterlerden birini canlandırması beklenmekte. Sadece Gürkan Uygun değişikliği değil, bunun yanında Hakan Boyav’ın da diziye katılması ve yönetmenin de değişmesi gibi önemli gelişmeler de yaşandı. Anlayacağınız dizi önemli değişiklikleri beraberinde getirecek yeni bir sezona hazırlanıyor.

Hatta bir adım daha ileri gidelim dizinin hazırlıklarını tamamladığını ve çekimlere başladığı ortaya çıktı.

Teşkilat Çekimleri Sonunda Başladı

Tüm bu transfer haberlerinden sonra bu sefer ise dizinin çekimlerinin başladığı konusunda bir haber geldi. Zaten dizinin Ağustos ayında sete çıkması bekleniyordu ama bunun hemen Ağustos ayının ilk günlerinde olması beklenmiyordu.

Yeni sezon için yayın tarihi konusunda ise herhangi bir değişiklik olmadığı düşünülüyor. Yani dizinin yine Eylül ayında yayınlanması durumu söz konusu olacak. Çekimlerin erken başlamış olması durumu çok değiştirmeyecek.

21-08/04/teskilat.jpg

Birçok ünlü oyuncunun dahil olduğu ve kamera arkasında da değişikliklerin yaşandığı dizinin yeni sezonu nasıl başlayacak göreceğiz. Yeni karakterlerin nasıl konumlandırılacağı ve hikaye kısmında yapılacak olan değişiklikler derken diziye alışmak biraz zaman alacak gibi duruyor.

Sonuçta ilk sezonuyla bir hayli başarı toplamış olan bir dizi var. İlk sezonun reyting listelerini de salladığını düşünecek olursak, bu sezon yeni karakterlerle beraber beklentilerimiz çok daha yüksek. Özellikle Gürkan Uygun’un dizide nasıl bir karakteri üstleneceğini merak etmekteyiz. Artık yeni sezon yayınlandığı zaman Teşkilat dizisi için yeni karakterleri içerisine alan bir değerlendirme yaparız.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin