Son Yaz Dizisinde Sarp Levendoğlu Bombası

Sarp Levendoğlu yeni sezonda Son Yaz dizisinde karşımıza çıkacak. Ünlü oyuncu diziye nasıl bir karakterle katılacak belli oldu mu? Hikayede durum ne?

Oğulcan Özsezgi
04 Ağustos 2021 - 00:21
Gündem

Haziran ayının sonundan beridir Son Yaz dizisi bizim de gündemimizde. Sürpriz bir sezon finali ile kendisini gösteren dizi, Sezon finalinin hemen ardından yeni oyuncularla anıldı. Şu kısa süre içerisinde birçok ünlü oyuncunun adı dizi ile anıldı. Fakat bunlardan bazıları var ki dizi kadar öne çıktı. Yeni sezon hazırlıkları da başlamışken bu konuda da bir bir anlaşma haberleri gelmeye devam etmekte. Biz de diziye yeni katılacak olan oyuncular için paylaşımlarımıza devam etmekteyiz. Bu sefer diziye dahil olacağı söylenen isim ise Sarp Levendoğlu oldu.

Ünlü oyuncunun kısa bir aranın hemen ardından Son Yaz dizisi ile yeniden ekranlarda boy göstereceği ve belki de diziye damga vurması söz konusu olacak.

Son Yaz Dizisi için Son Transfer Sarp Levendoğlu!

Aslında ünlü isim geçen sezon bir dizide yer alıyordu. Savaşçı dizisinin yeni sezonunda yer almıştı ve açıkçası karakter ile etkilemeyi başarmıştı. Ama dizi devam etmedi. Sarp Levendoğlu bir süre ara verir mi ve ekranlardan ayrı kalır mı derken, yeni sezonda ünlü oyuncunun devam edeceğini öğrenmiş olduk.

İşin garip tarafı diziye dahil olan isimlerden bir diğeri de Birce Akalay olacak. İkilinin nasıl bir rol üstleneceği hala net değil. Şunu biliyoruz ki Birce Akalay Sare karakterini canlandıracak ve muhtemelen iyi tarafta diyebileceğimiz bir karakter olacak.

21-08/04/sarp-levendoglu-2.jpg

Diğer taraftan Sarp Levendoğlu nasıl bir karakter canlandıracak ya da karakterin ismi ne olacak henüz belli değil. Sadece söylenen mafya tarafında ünlü oyuncunun bir karakteri canlandıracağı. Tabii ki bunlar da güçlü ama sonuçta iddialar olan kısımlar.

Şu an dizi çok güçlendi gibi duruyor. Sürekli haberlerini yapmaya başladık. Yeni sezonu bu nedenle daha da fazla merak etmeye başladık.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin