Seksenler Yeniden Günlük Dizi mi Olacak?

Seksenler dizisi yeniden günlü dizi formatında mı yayınlanacak? Dizi hakkında bu yönde bazı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Peki durum ne?

Oğulcan Özsezgi
04 Ağustos 2021 - 00:00
Gündem

Rasim Öztekin’in vefat etmesi, Seksenler dizisini büyük oranda değiştirdi. Resmen dizinin bir yanı eksik kaldı diyebiliriz. Ama yine o özlenen aile sıcaklığını veren dizi, yeni sezonunda da izleyicilerden tam not almayı başardı. Rasim Öztekin’in de unutulmadığı proje reyting listelerinde yüksek sıralarda yer almayı da bildi.

Dizinin başarısını devam ettirmesine karşın, önemli bir karara imza attığını da görmüştük. Öyle ki yapım yeniden haftalık dizi formatında yayınlanmaya başlamıştı. En yoğun kuşakta yayınlanan dizi için alınan bu karar hayranlarını da memnun etmişti. Fakat yeni bilgilere göre bu durum değişecek.

Seksenler Yeniden Günlük Formata mı Geçiyor?

Yeni öğrenilen bilgilere göre dizinin yeniden günlük dizi formatına geçme durumu var. Söylenene göre dizinin yaz sezonu için 13 bölümü yayınlanacak ve bu bölümde haftalık dizi formatında yayınlanan bölümler olacak. Herhangi bir değişiklik olmayacak.

Fakat sezon başladığı zaman dizinin yeniden günlük dizi formatına geçiş yapacağı söyleniyor. Bu da demek oluyor ki dizinin yine haber önünde yayınlanması gibi bir durum olacak. Akşam kuşağında yer alması yerine böyle bir tercih yapılması durumunda reytinglerde düşüş yaşanır mı bilinmez.

21-08/04/seksenler-3.jpg

Aslında dizinin yeniden haftalık formata geçiş yapması çok sevilmişti ve hatta bir hayli olumlu mesajlara yer verilmişti. Zaten reyting listelerinde de elde edilen konum bunu kanıtlıyor.

Söylenenler doğru çıkar ve dizi yeniden günlük dizi formatında yayınlanacak olursa, değişimi izleyip göreceğiz. Şimdilik yeni sezonda 6.bölümün yayınlanması için bir geri sayım var. Yani bu bilgilerin gerçekliğini kesinleştirmek adına 7 bölüm daha beklemek gerekecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin