Arka Sokaklar’dan Son Yaz Dizisine Önemli Transfer

Arka Sokaklar dizisinde 15 yıldır rol alan ünlü oyuncu artık Son Yaz dizisinde izleyicilerin karşısında olacak. Yeni karakter kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
03 Ağustos 2021 - 21:28
Gündem

Arka Sokaklar geçtiğimiz aylarda 15.sezon finalini yaptı. Bu sezon çok farklı şeyler oldu. Diziye çok uzun zamandır devam eden isimler diziden ayrıldı. Yüsra Geyik, Onur Bay gibi 15 senedir dizide olan isimlerin vedasını gördük. Bu ayrılıklar sonrasında ise ünlü oyuncuları yeni dizilerde görmeyi umut ediyorduk. Öyle de oldu. Arka Sokaklar dizisinde 15 yıldır yer alan isim, bir başka iddialı dizi olan Son Yaz dizisine geçti.

Yıllardır yer aldığı yapımdan yeni diziye geçen ve artık kendini farklı rollerde gösterecek olan o isim ise Onur Bay oldu.

Son Yaz Dizisinde Onur Bay Rüzgarı

Onur Bay’a geçmeden önce Son Yaz dizisindeki durumu bir gözden geçirmek gerekiyor. Aslında dizi sezon biterken çok kan kaybetti. Funda Eryiğit ve ünlü birkaç isim daha ayrıldı. Bundan sonra dedik ki dizide ciddi kayıplar yaşanabilir.

Hatta yeni sezon devam edecek mi etmeyecek mi soruları bile gündeme geldi. Ama sonrasında öğrendiğimiz dizinin hikayede değişiklikler yaparak devam edeceğiydi. Bu haberi de alınca dizi yeni oyuncularla zenginleşecek demiştik.

21-08/03/son-yaz-onur-bay.jpg

Dediğimiz gibi de oldu ve önce Birce Akalay diziye dahil oldu. Sare karakterini canlandıracak olan ünlü oyuncunun ardından şimdi de Onur Bay diziye geliyor. Akgün Gökalp karakterinin karşısında bir karakteri canlandıracağı söylenen genç oyuncu için henüz karakter ismi gibi detaylar da belli değil.

Bu detayların ortaya çıkmasına da çok az zaman var denebilir. Çünkü hem çekimler konusunda hareket başladı hem de bir bir yeni oyuncu anlaşmaları gündeme gelmeye başladı. Gelen haberler çok sürpriz haberler oluyor. Daha fazla ismi görmeyi umut ediyoruz. Ama bir yandan da hikaye nasıl genişleyecek bunu merak ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin