Aşk Mantık İntikam 7.bölüm 2.fragmanı Yayında! İşte Olacaklar

Aşk Mantık İntikam 7.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. İkinci fragmanda Esra ile Ozan'a ilişkin herhangi bir şey görebildik mi? Fragmanda dikkat çeken kısımlar.

Oğulcan Özsezgi
03 Ağustos 2021 - 05:17
Gündem

Aşk Mantık İntikam 7.bölüm 2.fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne zaten çok az bir süre kaldı. Haliyle ikinci fragmanın şu aralar paylaşılmasını bekliyorduk. Beklentilerimiz karşılandı ve yeni bölüm fragmanının ikinci parçası da yayınlandı. Fakat bu kez biraz daha farklı bir durum var.

Bu sefer yayınlanan fragmanda öyle Ozan ile Esra arasında geçen olayları pek göremiyoruz. Hatta bu olaylara hiç yer verilmediğini söylemek lazım. Fragmanın konusu çok daha farklı tutulmuş.

Aşk Mantık İntikam 7.bölüm 2.fragmanında Neler Var?

Bu kez kapışan Ozan ile Esra değil. Bu kez karşı karşıya gelen isimler ikilinin anneleri. Ozan’ın annesi ile Esra’nın annesi yeni bir yarışa girişiyor. Mahallede yapılacak bir başkanlık seçimi için aday oluyorlar. İkili karşı karşıya geliyor ve yarışı birinci bitirmek için çeşitli çalışmalar yapıyor. Amaç çok belli. İkilinin amacı mahalleliyi etkilemek ve oylarını almak.

Artık hangi konuda seçim yapıyorlar ve nasıl bir kazanan olacak bunu bilemiyoruz. Artık bunu öğrenmek için yeni bölümü görmek gerekecek. Aşk Mantık İntikam 7.bölüm 2.fragmanı içerisinde Esra ya da Ozan’a ilişkin hiçbir görüntü yok.

Bunun için yeni bölüm fragmanının sizi biraz daha meraklandırması muhtemel. Sadece Esra ve Ozan değil, fragman içerisinde Çağla ya da Çınar ile ilgili de herhangi bir kesit ya da herhangi bir görüntü olmadığı anlaşılıyor. Artık gerisi üçüncü fragmana diyelim ve sizi yeni bölüm fragmanı ile baş başa bırakalım.

Yeni bölüm için 3.parça fragman yayınlandığı zaman yeniden paylaşım yapacağız. Öyle ki 7.bölümde heyecanlı bir bölüm olacak çünkü Esra ile Ozan arasındaki çekişme biraz daha artış gösterecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin