How to Sell Drugs Online (Fast) 3. sezonuyla geri döndü!

İşler ciddileşmeye başlıyor... Netflix'in komedi ve dramayı harmanlayan Alman yapımı dizisi "How to Sell Drugs Online (Fast)" 3. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları...

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2021 - 22:53
Kültür Sanat

Bazen iyi bir sonuç için kötü şeyler yapmak gerekiyor...

İşler ciddileşmeye başlıyor... Netflix'in komedi ve dramayı harmanlayan Alman yapımı ödüllü suç-gençlik dizisi "How to Sell Drugs Online (Fast)" 3. sezonuyla geri döndü!

En İyi Çocuk ve Gençlik programı dalında Grimme Ödülü kazanan dizinin yeni sezon bölümlerine 27 Temmuz 2021 Salı gününden itibaren Netflix kütüphanesinden ulaşılabiliyor.

Yeni sezon, ilk iki sezon gibi 6 bölümden oluşuyor.

Süreleri 30 ile 36 dakika arasında değişen bölüm isimleri "Tek Bir Hata, Ufak Bir Zorluk", "Bir Kabahat, Küçük Bir Aksilik", "Bu Yüzden Suçlanıp Hapse mi Gireceğim?", "Anahtarı Çevirmeden Önce Beni Dinle", "Özür Dilemek ve Dost Olmak İçin" ve "Herkes İkinci Bir Şans Yakalar" şeklinde sıralanıyor.

21-08/03/how-to-sell-drugs-online-3-sezon.jpeg

"HOW TO SELL DRUGS ONLINE (FAST)" 3. SEZON KONUSU

Yeni sezon hikayesine bakacak olursak;

Takım, farklılıklarını rafa kaldırıp sağlık durumu kötüye giden Lenny'nin tedavisi için para bulmaya çalışır. Ancak yeni tehditler kapıdadır.

Sezonun açılış bölümünde; Goodtimes'ın baskısı altındaki Moritz, ormana yapılan bir okul gezisi sırasında MyDrugs'ı yeniden kurmaya çalışır. Ancak kodlama hataları ve alerjiler ona biraz zorluk çıkarır.

Philipp Kässbohrer ve Matthias Murmann ikilisinin yaratıcılığını üstlendikleri How to Sell Drugs Online (Fast)'in oyuncu kadrosunda Maximilian Mundt (Moritz Zimmermann), Anna Lena Klenke (Lisa Novak), Danilo Kamperidis (Lenny Sander), Damian Hardung (Dan Riffert), Luna Schaller (Gerda), Lena Urzendowsky (Kira), Leonie Wesselow (Fritzi), Bjarne Mädel, Amely Trinks, Roland Riebeling, Maren Kroymann, Michael Ostrowski, Michael Schertenleib, Markoesa Hamer, Hannah van Lunteren, Ruben Brinkman, Langston Uibel, Florentin Will, Bastian Reiber, Felix Goeser gibi isimler yer alıyor.

HOW TO SELL DRUGS ONLINE (FAST) 4. SEZON OLACAK MI?

How to Sell Drugs Online (Fast) dizisinin 4. sezonunun olup olmayacağına dair henüz Netflix cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Temmuz 2020'de üçüncü sezon onayını aldığında dizinin Netflix'te en çok izlenen orijinal Alman dizisi olduğu vurgulanmıştı. Bu doğrultuda dizi, popülaritesi sayesinde yeni bir sezon onayı daha alabilir. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

21-08/03/how-to-sell-drugs-online-fast-3-sezon-foto.jpeg

"How to Sell Drugs Online (Fast)" 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin