Mighty Express 4. sezonda yepyeni serüvenler

Animasyon dizisi "Mighty Express" 4. sezon bölümleriyle Netflix'te! Yeni sezon detayları burada...

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2021 - 18:49
Kültür Sanat

Kargocu Nate, Mekanik Milo, diğer Mighty Express trenleri ve onların çocuk dostlarıyla serüven sürüyor.

Kıvrak zekâ ve takım çalışması ile raylardaki sorunların üstesinden gelen tren ekibi Mighty Express ve onların çocuk dostlarıyla yeni bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

MIGHTY EXPRESS 4. SEZON BAŞLADI

PAW Patrol'ün yaratıcısının arkasında olduğu; cesur teslimlerin, riskli kahramanlıkların ve müthiş maceraların çocuklara göre harmanlaşmış hali olan animasyon dizisi "Mighty Express" 4. sezon bölümleriyle Netflix'te!

10 bölümlük ilk sezonu 22 Eylül 2020'de, 8 bölümlük ikinci sezonu 02 Şubat 2021'de, 8 bölümlük üçünü sezonu 13 Nisan 2021'de yayınlanan yapımın 27 Temmuz 2021 Salı günü Netflix platformuna eklenen 4. sezonu 4 bölümden oluşuyor.

21-08/02/mighty-express-foto.jpeg

Yeni sezonun bölüm sayısı az gözükse de bölüm süreleri, önceki sezonlara kıyasla uzun tutuldu. 26'şar dakika süreli bölümler "Şövalyeler ve Ejderha / Baloncuk Sorunu", "Zıp Zıp Domuzcuklar / Koca Bart'ın Çılgın Yolculuğu", "Muhteşem Yanardağ / Brock, Kaya ve Penguenler" ve "Mıknatıs / Milo'nun Gözü Yükseklerde" şeklinde sıralanıyor.

"MIGHTY EXPRESS" 4. SEZON KONUSU

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Dördüncü sezonda; uçan ejderhalar, volkan patlamaları, kuyruklu yıldızlar ve daha fazlasıyla uğraşan Mighty Express hayatlarımıza aksiyon getirmeye devam ediyor! Sezonun açılış bölümünde; Itchiknee Kampı'na doğru yol alan Nate ve Nico, taşıdıkları ejderhanın uçup gitmesini önlemeye çalışırken; Milo'nun baloncuk makinesi sahil yolunda soruna yol açıyor.

21-08/02/mighty-express-izle.jpeg

Jay Hatton (Max), Zoe Hatz (Liza), Meesha Contreras (Nico), Dylan Schombing (Freight Nate), Leo Orgil (Mekanik Milo), Michela Luci (Çiftçi Faye), Ian Ho (Flicker), Tyler Nathan (Build-It Brock), Annick Obonsawin (Yolcu Treni Penny) gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı Mighty Express, Spin Master Entertainment & Atomic Cartoons ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin