Ayrılık Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu

Ayrılık dizisi çekimlerinin ne zaman başlayacağı ortaya çıktı. Dizinin çekimleri tahmin edilenden daha erken başlıyor. Yeni dizi ne zaman geliyor?

Oğulcan Özsezgi
02 Ağustos 2021 - 04:43
Gündem

Çok yakın zamanda Gökçe Bahadır’ın yeni bir dizi ile ekranlara döneceği konusunda bir haber paylaşımı yapmıştık. Yaptığımız paylaşımda söz ettiğimiz dizi Ayrılık isimli dizi olmuştu. Hikayesi ile dikkatleri üzerine çekeceği düşünülen ve ABD’den bir diziden uyarlama olarak gelecek olan diziden, yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Önce dizinin oyuncu kadrosu için bilgiler gelirken şimdi de Ayrılık dizisi çekim tarihi için yeni bilgiler ortaya çıktı.

Dizinin ne zaman çekimlere çıkacağını da yine oyuncu kadrosundan bir isim olan Yiğit Kirazcı duyurdu. Peki yeni dizi ne zaman çekimlere çıkıyor?

Ayrılık Dizisi 3 Ağustos Tarihinde Sete Çıkıyor

Dizinin ne zaman sete çıkacağı konusunda beklenen açıklamalar geldi. Yaptığı bir röportaj sırasında Yiğit Kirazcı’nın söylediğine göre dizi 3 Ağustos tarihinde yani 1 gün sonra sete çıkacak. Dizinin hızlı bir başlangıç yapması ve yeni sezonda da yer alması zaten beklenen bir durumdu.

Konusuna gelince, avukat olan 3 kız kardeşi ele alacağını bildiğimiz yapımın The Split dizisinden güzel bir uyarlama olacağı söyleniyor. Dizide yer alacak isimler için başta Gökçe Bahadır’ı öne çıkarmıştık. Faka paylaştığımız yazımızda da söylediğimiz gibi dizide Tülin Ece, Gökçe Eyüpoğlu gibi isimler de yer alacak.

21-08/02/ayrilik-dizisi-2.jpg

Ayrıca Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya gibi çok ünlü isimlerin de yine dizide yer alması beklentisi var. Tabii ki bu kadar ünlü isimlerin bir araya gelmesi dizi severleri şimdiden heyecanlandırmaya yetmiş durumda. Hala dizinin ne zaman yayınlanacağını net olarak bilmiyoruz.

Yeni sezon diyoruz ama kesin bir zaman isteyenler için verecek bir yeni sezon tarihimiz yok. Zaten dizinin çekimleri bile yeni yapılacak deniyor. Yayınlanacağı zaman için biraz daha beklemek lazım. Eylül ayının başında yayın tarihi konusunda detaylar gelmeye başlayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin