Memati Teşkilat Dizisi ile Geri Dönüyor

Gürkan Uygun yeni sezonda Teşkilat dizisine katılıyor. Ünlü oyuncunun dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı konusunda bilgi var mı?

Oğulcan Özsezgi
02 Ağustos 2021 - 00:00
Gündem

Yıllar yıllar önce yayınlanan ve çok ses getiren Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Memati karakteri ile tanıdığımız Gürkan Uygun, aslında Kurtlar Vadisi dizisinden sonra birçok yapımda yer aldı. Fakat akıllarda hala Memati olarak kalan ünlü isim, en çok bu rolü ile tanınıyor.

Yakın zamanda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde de yer alan ve Hasan Sabbah karakterini canlandıran ünlü oyuncu, Memati karakteriyle hafızalara kazındı ama sık sık farklı rollerde de boy gösteriyor. Uyanış Büyük Selçuklu’nun senaryo değiştirmesinden sonra ise ünlü oyuncunun bu sefer hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyordu. İşte bu soru da cevap buldu.

Gürkan Uygun, Teşkilat Dizisinin Kadrosunda Yer Alacak

Geçen sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Teşkilat dizisiyle beraber geri dönecek olan Gürkan Uygun, yeni sezonda başrollerden biri olacak. Birçok ses getirmiş dizide yer alan ünlü isim bundan sonra Teşkilat dizisinde yer alacak ama hala nasıl bir rol üstleneceği konusunda bilgi bulunmuyor.

Yakın zamanda yeni bir karakter daha kazanan dizinin hikaye kısmında bazı eklemeler olacağı kesin. Öyle ki iddialı oyuncular bir bir diziye dahil olmaya başlamış durumda. Hikayede yapılacak olan değişiklikler neler olacak işte onu bilemiyoruz.

21-08/02/gurkan-uygun.jpg

Onu bilemediğimiz için yeni karakterlerin nereye konumlandırılacağı konusunda da bilgimiz olmuyor. Bundan sonraki aşamada beklentimiz yeni sezon çekimlerinin başlaması. Zaten Eylül ayına da çok fazla bir şey kalmadı. Eylül ayında yeni sezon gelecek.

Tanıtımın yayınlanması bile yeterli. Tanıtımda bile çok fazla şey öğreneceğimizi düşünüyorum. Sadece Teşkilat dizisi için değil daha birçok sezon dizisi için de bu durum geçerli olacak. Tanıtımları görmek ilk adım olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin