Netflix dizisi Tattoo Redo dövme tutkunlarına hitap ediyor!

Her trajik dövmenin ardında saçma sapan bir hikaye vardır... "Tattoo Redo" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2021 - 22:59
Kültür Sanat

Her trajik dövmenin ardında saçma sapan bir hikaye vardır...

Kötü dövmelere elveda! Ink Master'ın baş yapımcısının arkasında olduğu, dövmelerinden pişman olan insanları mutlu etmeyi hedefleyen reality dizisi "Tattoo Redo" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

TATTOO REDO NASIL BİR YAPIM?

Miryam Lumpini, Twig Sparks, Tommy Montoya, Matt Beckerich ve Rose Hardy'li serinin sezonu 6 bölümden oluşuyor.

Her bölümde en iyi sanatçıların, feci dövmelerin üzerini danışanlarının yakınları tarafından seçilen tasarımlarla kapatıp bunları müthiş eserlere dönüştürmesine tanıklık ediyoruz.

21-08/02/tattoo-redo-dizi.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Matt siyah bir lekeyi bukete dönüştürürken; Tommy Montoya uygunsuz bir yazıyı kuru kafa ve mantarlarla adeta baştan yaratıyor. Rosa ise eski sevgiliye adanmış bir dövmeyle uğraşıyor.

Sezonun, süreleri 20 ile 29 dakika arasında değişen bölüm isimleri şöyle sıralanıyor: "Kötü Dövme Görmek İsteyen?", "Gülünç Hatalar, Acı İddialar", "Şu Acayip Şeyi Göster", "Aslanlar, Keçiler ve Eski Sevgililer", "Sevgililer ve Dövmeler", "Çeviride Kaybolmak".

21-08/02/tattoo-redo-afis.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin