Transformers War for Cybertron: Krallık ile üçlemenin sonuna tanıklık edin!

Başarısızlık, bir ihtimal değil... Transformers evrenini ekrana taşıyan Netflix dizisi Transformers: War for Cybertron üçlemesinin 3. sezonu olan "Transformers: War for Cybertron: Krallık" Netflix'te yayınlandı. Detaylar...

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2021 - 22:49
Kültür Sanat

Başarısızlık, bir ihtimal değil...

Ve üçleme sona eriyor! Transformers evrenini ekrana taşıyan Netflix dizisi Transformers: War for Cybertron üçlemesinin 3. sezonu olan "Transformers: War for Cybertron: Krallık" Netflix'te yayınlandı.

30 Temmuz 2020'de yayınlanan ve Transformers evreninin kökenlerini aktaran "Transformers: War for Cybertron: Kuşatma"da izleyiciler Autobotlar ve Decepticonlar, acımasız bir iç savaşta gezegenlerini yakıp yıkarken iz bırakacak iki liderin ortaya çıkmasına tanıklık etmişlerdi.

30 Aralık 2020'de izleyiciyle buluşan "Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu"nda Megatron, Decepticonlar'ı kurtarmak için katı önlemler alırken; Autobotlar tüm Cybertron'u onlardan kurtarmak için gezegende ve Ark'ta mücadele ettiler.

"TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTON TRILOGY: KINGDOM" KONUSU

29 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren izlenebilen "Transformers: War For Cybertron Trilogy: Kingdom"da ise gelecek bugünün üzerine bir kâbus gibi çökerken; Allspark'ın yerini ilk önce bulmak için verilen kıyasıya mücadele tuhaf bir gezegende doruğa ulaşıyor.

Sezonun açılış bölümünde; farklı bölgelere zorunlu iniş yapan Autobot'lar ve Decepticon'lar, gezegenin sakinleriyle karşılaşırken; onların kim olduğunu öğrendiklerinde ise çok büyük şaşkınlık yaşıyorlar.

21-08/02/transformers-war-for-cybertron-trilogy-kingdom-afis.jpeg

Son sezon, ilk iki sezonki gibi 6 bölümden oluşurken; bölümlerin süreleri 24 ile 27 dakika arasında değişiyor.

Polygon Pictures yapımcılığında hazırlanan animasyon dizinin seslendirme kadrosu ise Jake Foushee, Jason Marnocha, Linsay Rousseau, Joe Zieja, Frank Todaro, Bill Rogers, Keith Silverstein, Edward Bosco, Tessho Genda, Ryohei Kimura, Kikuko Inoue, Kazuhiko Inoue ve Chafurin'den oluşuyor.

21-08/02/transformers-war-for-cybertron-trilogy-kingdom-poster.jpeg

"Transformers: War for Cybertron: Krallık" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin