Bambaşka bir müzikal komedi ile tanışın: Centaurworld (Sentorların Dünyası)

Broadway yıldızlarının şarkıları seslendirdiği yaratıcı müzikal dizi "Centaurworld (Sentorların Dünyası)" Netflix'te başladı. Centaurworld 1. sezon detayları...

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2021 - 22:34
Kültür Sanat

Müzikal komedi tadında yeni bir animasyon...

SENTORLARIN DÜNYASI'NA HOŞ GELDİNİZ!

Megan Hilty, Kimiko Glenn ve Jessie Mueller gibi Broadway yıldızlarının şarkıları seslendirdiği yaratıcı müzikal dizi "Centaurworld (Sentorların Dünyası)" Netflix'te başladı.

Korkusuz bir savaş atının, sadık binicisiyle yeniden buluşmak için sihir, macera ve şarkı söyleyen sentorlarla dolu bir dünyada büyülü bir yolculuğa çıkmasını konu edinen yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

30 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren izlenebilen ilk sezon bölümlerinin süreleri 25 ile 28 dakika arasında değişiyor.

21-08/01/centaurworld-afis.jpeg

Sketchshark Productions & Netflix Animation ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin bölüm isimleri "Merhaba Gökkuşağı Yolu", "Kırılganız", "Anahtar", "İhtiyacın Olan Şey", "Saklanma Zamanı", "Çukurlar: Kısım 2", "Çay Saati Johnny'nin En İyisi Ol Yarışması: Kuşak Mücadelesi", "Balinatör Şamana Bin!", "Yarık: Kısım 1", "Yarık: Kısım 2" şeklinde sıralanıyor.

Megan Nicole Dong yaratıcılığında hazırlanan Sentorların Dünyası'nın seslendirme kadrosunda Kimiko Glenn, Megan Hilty, Parvesh Cheena, Chris Diamantopoulos, Megan Nicole Dong, Jessie Mueller, Josh Radnor gibi isimler yer alıyor.

21-08/01/centaurworld-karakterleri.jpeg

"Centaurworld" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin