Glow Up: The Next Makeup Star 3. sezonda mutlu sona kim ulaşacak?

Yeni sezon için binlerce potansiyel makyaj sanatçısından en iyi 10 seçildi. Glow Up: The Next Makeup Star (Glow Up: Makyajın Yeni Yıldızı)" 3. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları...

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2021 - 21:51
Kültür Sanat

Gelecek makyaj yıldızı arayışı devam ediyor. Yeni kızlar ellerini kaldırsın!

Makyaj sanatçısı adaylarının, güzellik sektöründe kariyer yapma fırsatı elde etmek için renkli zorlukları aşmaya çalışmasına tanıklık ettiğimiz İngiliz reality programı "Glow Up: The Next Makeup Star (Glow Up: Makyajın Yeni Yıldızı)" yeni sezonuyla geri döndü!

Orijinal kanalı BBC Three olan yarışma programının 3. sezonu 20 Nisan-08 Haziran tarihleri arasında yayınlandıktan sonra 30 Temmuz 2021 Cuma günü itibarıyla Netflix platformuna geldi.

Yeni sezon, Ellis Atlantis'in kazandığı ilk sezon ve Ophelia Liu'nun galip bitirdiği ikinci sezon gibi 8 bölümden oluşuyor.

GLOW UP: MAKYAJIN YENİ YILDIZI 3. SEZON DETAYLARI

Üçüncü sezon için binlerce potansiyel makyaj sanatçısından en iyi 10 seçildi. Her zaman olduğu gibi sektörün gediklileri yarışmacıları değerlendiriyor.

21-08/01/glow-up-3-sezon.jpeg

Stacey Dooley'in ardından sunucu olarak Maya Jama'yı gördüğümüz yeni sezonda yeni makyaj yıldızı kim olacak? Ağızları açık bırakacak mücadelelerle sınanan on yeni yarışmacı, kusursuz tekniklerini ve üst düzey yaratıcılıklarını sergilemek zorunda!

Süreleri 48 ile 51 dakika arasında değişen üçünü sezon bölümleri "Güzellik Kampanyası", "Televizyon Makyajı: POSE", "Dönem Makyajı: The Crown", "Sosyal Medya: TikTok", "Çevrimiçi Moda Konsepti", "Özel Efekt: Peaky Blinders", "Klip" ve "Final: Ustalık Dersi" olarak sıralanıyor.

21-08/01/maya-jama.jpeg

Wall to Wall Media yapımılığında hazırlanan programın yapımcı kadrosu ise Katherine Davitt, Murray Wilkinson ve Becky Timothy'den oluşuyor.

"Glow Up: The Next Makeup Star" 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin