Hazine yoksullarındır! Outer Banks 2. sezona göz atın!

Altına hücum devam ediyor... Aksiyon, macera, gizem, gerilim ve gençlik dizisi "Outer Banks" 2. sezonuyla Netflix'te başladı. Yeni sezon hakkında her şey burada...

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2021 - 21:41
Kültür Sanat

Altına hücum devam ediyor...

Hazine yoksullarındır! Peşinden gitmek için daha ne bekliyoruz? Zenginler ve fakirler arasında bölünmüş bir adada genç John B'nin, babasının ortadan kaybolmasıyla ilgili efsanevi hazineyi bulmak için en iyi üç dostundan yardım almasını konu edinen aksiyon, macera, gizem ve gençlik dizisi "Outer Banks" 2. sezonuyla başladı.

15 Nisan 2020'de yayınlanan ilk sezonun üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmesinin ardından gelen dizinin 2. sezonu, ilk sezon gibi 10 bölümden oluşuyor. Bölümler, 30 Temmuz 2021 Cuma tarihinden Netflix kütüphanesinden izlenenbiliyor.

"OUTER BANKS" 2. SEZON KONUSU

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

21-08/01/outer-banks-2-sezon-foto2.jpeg

İkinci sezonda; servet değerindeki altının peşinde geleceklerini riske atan Yoksullar, eski ve yeni düşmanlarla karşı karşıya gelirken büyük bir tehlikenin ve yeni bir gizemin ortasına dalarlar.

Sezonun açılış bölümünde; yakalanmamak için uğraş veren John B, altını ele geçirmeye odaklansa da Sarah'a verdiği söz, planlarını altüst etmek üzeredir. Dostları ise onun yokluğuna alışmaya çalışmaktadır.

Yeni sezonun süreleri 41 ile 62 dakika arasında değişen bölüm isimleri şöyle sıralanıyor: "Altın", "Soygun", "Çaresizlik", "Tekrar Bir Arada", "En Kötü Zamanlar", "My Druthers", "Şenlik Ateşi", "Haç", "Kapan", "Coastal Venture".

Josh Pate, Jonas Pate & Shannon Burke ortak yaratıcılığında hazırlanan yapımın oyuncu kadrosu Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Adina Porter'dan oluşuyor.

21-08/01/outer-banks-2-sezon-posteri.jpeg

İkinci sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu ise Jonas Pate, Valerie Weiss, Sunny Hodge ve Darnell Martin dörtlüsü paylaşmakta.

OUTER BANKS 3. SEZON GELECEK Mİ?

Outer Banks'ın geleceği hakkında henüz Netflix cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Ancak dizinin popülaritesi ve sezonun bitişine bakılırsa yeni bir sezonun daha gelmesi sürpriz olmayacak.

"Outer Banks" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin