Ece Üner ile Susma Ne Zaman Başlayacak? Formatı Ne?

Ece Üner ile Susma ne zaman başlayacak belli oldu. Ece Üner ile Susma programının formatı ne olacak? İşte program için paylaşılan ilk tanıtım.

Oğulcan Özsezgi
01 Ağustos 2021 - 21:29
Gündem

Show TV’de akşam haberlerinin aranan ismi haline gelen Ece Üner, Temmuz ayında şok bir kararla görevinden istifa etmişti. Ünlü ismin neden görevinden ayrıldığı konusunda ise farklı iddialar gündeme gelmişti. Fakat gerçek kısa süre sonra anlaşıldı. Öyle ki başarılı isim Ece Üner ile Susma adlı bir reality show formatıyla ekranlara gelecek.

Üstelik bunun için ünlü ismin kanal değiştirdiğini de belirtelim. Kanal D ekranlarına geçen Ece Üner, programı için de yeni sezonu beklemeyecek. Program çok yakında ekranlara gelmeye başlayacak. Peki nasıl bir program göreceğiz?

Ece Üner ile Susma Nasıl Bir Program Olacak?

Önce programın ne zaman başlayacağı sorusuna cevap bulmamız lazım. Öyle ki programın Eylül ayında başlayacak deniyordu ama burada hızlı davranıldı. Paylaşılan tanıtıma göre yeni program 9 Ağustos tarihinde ekranlara olacak.

Gündüz kuşağı kadın programlarıyla hemen hemen aynı saatte yayınlanacak olan yapımda, yine insanlara yardımcı olma temasında bir işleyiş olacak. Biliyorsunuz son zamanlarda bu tip programlar çok sık artmaya başladı. Onlardan birisini daha görmüş olacağız.

Tabii ki burada farkı yaratacak olan isim Ece Üner olacak. Zaten her kanalda bu tarz bir proje var. Burada farkı yaratacak bir isim varsa o da Ece Üner olacak. Zaten Show Ana Haber’de nasıl bir performans ortaya koyduğunu biliyoruz. Şimdi de ünlü ismin yeni projesinde benzer bir performans ortaya koymasını bekliyoruz.

Bakalım Kanal D ekranlarında yer alacak Ece Üner ile Susma programı nasıl tepkiler alacak? Öyle ki güçlü rakipleri var. Formatı izledikten sonra daha iyi anlayacağız ve daha fazla bilgiyi de sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin