Cam Tavanlar Final Kesinleşti! İşte Final Zamanı

Cam Tavanlar final tarihi kesinlik kazandı. Dizinin yeni bölümlerini hiç beklemeyin çünkü bu hafta yapım final yapacak. İşte Cam Tavanlar için son gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
01 Ağustos 2021 - 00:43
Gündem

Cam Tavanlar final kararı son zamanlarda çok fazla tartışılır oldu. Zira dizi final yapacak mı yapmayacak mı derken, kafaları karıştıran adımlar geldi. Önce dizinin final yapacağına kesin gözüyle bakıldı. Yapımın 8.bölümde veda edeceği söylendi. Fakat 8.bölüm için ilk fragman yayınlandığı zaman herhangi bir final ibaresi görmedik.

Kafamızın karıştığını belirtmiştik ve bunun haberini de yapmıştık. Şimdi ise konunun detayları belli oldu. Elde edilen bilgilere göre dizinin final yapması kesinleşti. Üstelik biz bir bölüm daha beklerken ilk kararın ve iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı. Yani dizi beklendiği gibi erkenden final yapıyor.

Cam Tavanlar Final 8.Bölümde Olacak

Dizinin 8.bölümü için ikinci fragman yayınlandı. İkinci fragmanın yayınlanmasının sonrasında tüm soru işaretlerinin de kalkması sağlandı. Öyle ki yapımın final yapacağını kesin olarak öğrenmiş olduk. Kanal final fragmanı olarak yeni fragmanı yayınladı.

Yeni bölüm yani final bölümü 2.fragmanına gelecek olursak, birinci fragmanın tam aksine bir durum var. Bu fragmanda da Cem, Leyla’nın yanında yer alıyor gibi gözüküyor. Hedefte olan isim ise Haldun. Leyla’ya yaptıkları karşısında Haldun’a herkes cephe almış gibi gözüküyor.

Hatta hikayeden biraz çıkılmışta konu sanki farklı bir noktaya getirilmiş gibi. Leyla’nın mücadelesinin anlatılacağı bir final bölümünün olacağını görüyoruz.

21-08/01/cam-tavanlar-final-2.jpg

Ne diyelim sonuç olarak her ne kadar hikaye tam anlamıyla tutulmamış olsa da sonuçta bir dizi daha reyting canavarına yenik düştü. Dizide yer alan ünlü oyuncuları bundan sonra yeni projelerde göreceğiz. Artık nasıl projeler gelecek filmler mi yoksa diziler mi olacak bunu zamanla görürüz. Yeni sezona az kaldığını da düşünecek olursak yeni haberler gelebilir.

Şimdilik kesin olan bir şey var o da Cam Tavanlar final yaptı. Yayınlanan son bölümde 8.bölüm olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin