Netflix dizisi Feel Good 2. sezonda neler olacak?

Mae Martin'in kendi yaşamından esinlendiği dokunaklı ve muzip dizi "Feel Good" yeni bölümleriyle döndü! Feel Good 2. sezon konusu, fragmanı, oyuncuları...

Stand-up komedyeni Mae Martin'in kendi yaşamından esinlendiği dokunaklı ve muzip dizi "Feel Good" yeni bölümleriyle döndü!

FEEL GOOD YENİ SEZON BAŞLADI!

18 Mart 2020'de altı bölümlük ilk sezonuyla eleştirmenlerden olumlu notlar toplayan romantik dramanın 2. sezon bölümleri 04 Haziran 2021 Cuma günü Netflix arşivine eklendi.

Yeni sezon, ilk sezon olduğu gibi 6 bölümden oluşuyor. Sezonun bölüm süreleri 26 ile 31 dakika arasında değişiyor.

FEEL GOOD YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Mae Martin, Charlotte Ritchie ve Lisa Kudrow'un başrolleri paylaştığı yapımın yeni sezon konusu şöyle:

21-06/05/feel-good-2-sezon-foto2.jpg

Mae kötü yola saptıktan sonra hem George'la hem de kendisiyle yeniden bağ kurmaya çalışır ve yaşamına devam edebilmek için geçmişiyle yüzleşmesi gerektiğini fark eder.

Sezonun açılış bölümünde Kanada'da, Mae rehabilitasyonu dener ve eskiden tanıdığı biriyle yeniden bağlantıya geçer. Bu esnada ümitsizliğe kapılan George, Mae'siz hayatında bir gaye arar.

Dizinin oyuncu kadrosunda başrollere eşlik eden isimler şöyle sıralanıyor: Sophie Thompson, Tom Andrews, Tobi Bamtefa, Phil Burgers, Ophelia Lovibond, Adrian Lukis, Ritu Arya, Ramon Tikaram, Jack Barry, John Ross Bowie, Eleanor Matsuura, Jordan Stephens, Eve.

21-06/05/feel-good-2-sezon-foto3.jpg

Martin ve Joe Hampson'ın ortak yaratıcısı olduğu Feel Good'un yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Charlotte Lewis, Kelly McGolpin ve Ben Farrell eşlik ediyorlar.

"Feel Good" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin