Netflix dizisi Hazzın İlkeleri nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Kadın hazzının karmaşık dünyasını ön plana çıkaran Netflix belgesel dizisi "Hazzın İlkeleri (The Principles of Pleasure)" yayına girdi. Konusu, fragmanı, detayları...

Seks, neşe ve modern bilim bir araya geliyor!

Kadın hazzının karmaşık dünyasını ön plana çıkaran Netflix belgesel dizisi "Hazzın İlkeleri (The Principles of Pleasure)" yayına girdi.

22 Mart 2022 Salı tarihinden itibaren dijital yayın platformu Netflix'ten izlenebilen yapım toplam 3 bölümden oluşuyor.

"HAZZIN İLKELERİ" KONUSU

Kadın hazzının karmaşık dünyasını ön plana çıkaran ve inatçı mitleri rafa kaldıran bu ufuk açıcı dizide seks, keyif ve modern bilim bir araya geliyor.

Seks eğitmenleri, bilim insanları ve terapistlerle röportajlar içeren belgesel dizisinin anlatıcısı olarak Michelle Buteau karşımıza çıkıyor.

22-03/22/the-principles-of-pleasure-dizi.jpg

"HAZZIN İLKELERİ" BÖLÜM REHBERİ

Yapımın bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Bedenlerimiz" (55 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Zihinlerimiz" (48 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "İlişkilerimiz" (50 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; yüzlerce yıllık tabuları ve yanlış kanıları söküp atarak kadın orgazmı hakkındaki gerçeği ve fiziksel hazza giden birçok yolu öğreniyoruz.

22-03/22/the-principles-of-pleasure-1647963812.jpeg

Niharika Desai'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Hazzın İlkeleri'nin yürütücü yapımcı kadrosu Thalia Mavros ve Mona Panchal'dan oluşuyor.

Dizinin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Principles of Pleasure" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin