İlginç formata sahip Japon dizisi Last One Standing Netflix'te! Konusu ne?

Komedyenlerle dolu bir senaryosuz suç dizisi! Japon yapımı "Last One Standing" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, bölüm bilgileri...

Kim sonuna kadar direnip bu dramayı bitirecek?

Komedyenlerle dolu bir senaryosuz suç dizisi! Kulağa ilginç gelen bir formata sahip olan Japon yapımı "Last One Standing" dizisi Netflix'te yayınlandı.

Stand-up komedi ve yoğun gizem-gerilimi bir arada sunmayı başaran yapımın ilk sezonu 08 Mart 2022 Salı tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

Sezon, toplam 8 bölümden oluşuyor.

LAST ONE STANDING'İ TANIYALIM!

Bu nefes kesici dramada bir dizi komedyen rol alıyor. Ancak doğaçlama sahnelerde yapacakları şakalar eğlenceli olmazsa diziden atılacaklar.

Kim en komik hikayeye sahip olacak ve ayakta kalan son komedyen olacak? Ve bu dramanın şok edici sonu ne olacak? O halde kargaşa başlasın!

22-03/22/last-one-standing-izle.jpeg

"LAST ONE STANDING" GENİŞ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizi; Diago, Gekidan Hitori, Kazuki lio, Kendo Kobayashi, Muga Tsukaji, Toshiyuki Itakura, Takushi Tanaka, Takashi Yoshimura, Tonikaku Akarui Yasumura, Eiko Kano, Hironobu Komiya, Minami Minegishi, Yuki Iwai, Satoshi Mukai, Tetsuya Morita, Hiccorohee, Takashi Watanabe, Nadal, Iwakura, Shunsuke Ito, Saya, Ahn Mika, Toshiaki Kasuga, Haruna Kondo, Karen Takizawa, Shiori Sato, Reina Triendl, Shotaro Mamiya, Yuki Morinaga, Hikaru Takahashi, Kohki Okada ve Masaharu Higashide gibi isimlerin yer aldığı oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip.

Sezonun, süreleri 31 ila 48 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Yine Buluşuyoruz" (37 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Öngörülemeyen Bir Gelecek" (31 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Bunu Düzeltebiliriz" (33 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Yeniden Başlasın" (34 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Yitip Giden Gençlik" (36 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Labirentten Kaçış" (34 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Tekrarlanan Hatalar" (35 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Son ve Başlangıç" (48 dk.)

22-03/22/last-one-standing-poster.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; ortak yorumcu Karen Takizawa ile drama tam anlamıyla bomba gibi başlıyor! Patlamaların ve kavgaların ardından ilk doğaçlama sahne çekiliyor.

Nobuyuki Sakuma arafından geliştirilen Last One Standing'in yönetmen koltuğunda Hayato Kawai oturuyor.

Shinichi Takahashi; yapımcılar Yoko Usui ve Seiya Horio ile birlikte dizinin baş yapımcısı olarak görev yapıyor.

"Last One Standing" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin