Netflix dizisi Sadakat 1. sezonuyla yayında! Romantik drama dizisini tanıyalım!

Sevenler kendilerine ihanet eder... Marco Missiroli'nin romanından uyarlananan romantik drama dizisi "Sadakat (Devotion, a Story of Love and Desire)" Netflix'te yayınlandı! Fedeltà konusu, fragmanı, yorumları, bölüm ve çekim bilgileri...

Sevenler kendilerine ihanet eder...

Marco Missiroli'nin 2019 yılında yayımlanan aynı isme sahip romanından uyarlananan romantik drama dizisi "Sadakat (Devotion, a Story of Love and Desire)" Netflix'te yayınlanmaya başlandı.

Orijinal ismi "Fedeltà" olan İtalya yapımı dizinin 1. sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 38 ila 46 dakika arasında değişiklik göstermekte.

SADAKAT NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Peki, Michele Riondino ve Lucrezia Guidone (Summertime) ikilisini başrollerde gördüğümüz dizide izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Fedeltà; mutlu gibi görünen bir evliliğin, erkeğin sadakati hakkında soru işaretleri oluşup her iki eş de farklı arzulara yenik düşünce çatırdamaya başlamasını konu ediniyor.

Carlo (Michele Riondino) ve Margherita (Lucrezia Guidone) birbirlerine çok âşıktırlar, ancak ilişkilerine sızan bir şey onları her şeyden, hatta kendilerinden bile şüphe etmeye iter. Acaba seçimlerinin sonuçlarını yönetebilecekler mi?

Sezonun açılış bölümünde; emlakçılık yapan Margherita satması gereken bir daireye bayılırken; eşi Carlo ise verdiği bir ödev hakkında konuşmak isteyen gergin bir öğrencisiyle buluşuyor.

Günümüz İtalyan edebiyatının dikkat çeken bol ödüllü yazarlarından Missiroli'nin her zaman zihinleri alt üst eden bir soruyu, aşkta sadakati bir kez daha masaya yatırdığı kitabın uyarlaması "Bir arzuya direnmek sadık olmak anlamına mı gelir? Peki neden bu kadar eminiz? Ya bu direnç en derinlerde yatan kendi doğamıza ihanet ettiğimizi gösteriyorsa?" sorularının cevaplarını arıyor.

22-02/16/fedelta-izle.jpeg

"SADAKAT" OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Alessandro Fabbri, Elisa Amoruso ve Laura Colella üçlüsünün; yönetmenliğini ise Andrea Molaioli ve Stefano Cipani'nin üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Michele Riondino (Carlo Pentecoste)
- Lucrezia Guidone (Margherita Verna)
- Carolina Sala (Sofia Casadei)
- Leonardo Pazzagli (Andrea)
- Maria Paiato (Anna)
- Gianluca Gobbi (Luca)
- Elisa di Eusanio (Eva)
- Maurizio Donadoni (Paolo Pentecoste)
- Luisa Maneri (Loretta Pentecoste)
- Sara Mondello (Silvia Pentecoste)
- Leonardo Carradori (Lorenzo)
- Maurizio Lastrico (Marco)
- Sara Lazzaro (Giulia)
- Lorenzo Aloi (Leonardo)
- Camilla Carniello (Lara)
- Giovanni Crozza Signoris (Jacopo)
- Eugenio di Fraia (Filippo)
- Alice Arcuri (Gioia)
- Giovanni Crozza (Edo)

22-02/16/fedelta-poster.jpg

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

BiBi Film & Netflix iş birliğiyle hazırlanan Sadakat'in çekimleri başta Milano, Rimini ve Roma olmak üzere İtalya'nın çeşitli bölgelerinde çekildi. Ocak 2021'de başlayan ilk sezon çekimleri Mart 2021'de tamamlandı.

"Fedeltà" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin