Inventing Anna dizisi hakkında bilinmesi gerekenler! Netflix dizisini tanıyalım!

Anna Delvey bir dolandırıcı mıydı yoksa cesur bir girişimci mi? Julia Garner'ın başrolde olduğu "Inventing Anna" dizisi 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi. Limitli dizinin konusu, fragmanı, bölüm ve çekim bilgileri ile oyuncu kadrosu detayları burada...

Anna Delvey mi? O da kim? Sahte bir vârisin gerçek hikâyesini anlatan Inventing Anna ile tanışmaya hazır mısınız?

Shondaland tarafından yaratılan ve Emmy ödüllü oyuncu Julia Garner'ın başrolde olduğu "Inventing Anna" dizisi 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi.

"Bu hikâyede anlatılan her şey baştan sona gerçektir. Büsbütün uydurulmuş tüm bölümleri hariç..." sloganıyla sunulan yapımın 9 bölümlük ilk sezonu 11 Şubat 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

"INVESTING ANNA" KONUSU 

Shonda Rhimes (Scandal) imzalı mini dizinin konusuna bakacak olursak;

Anna Delvey bir dolandırıcı mıydı yoksa cesur bir girişimci mi? Anna Delvey hakkında dolanan haberler dizinin yaratıcısı Shonda Rhimes'a böyle ilham oluyor. Bir gazeteci, Anna Delvey'nin New York sosyetesini Alman bir mirasyedi olduğuna nasıl inandırdığını araştırır. Yani tamamen gerçek hikayeden uyarlama!

Sezonun, süreleri 59 ila 83 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Ayrıcalıklı Bir Yaşam" (65 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Şeytan Anna Giyer" (68 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Bir Tahtla İki Kuş" (65 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Şık Giyimli Bir Kurt" (59 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Çıkış Zamanı" (75 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Alçak Yerlerdeki Dostlar" (60 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Teslimatta Ödeme" (60 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Görgüsüzlük" (73 dk.)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Tehlikeli Yakınlık" (83 dk.)

Emmy ödüllü Julia Garner (Ozark) ve Anna Chlumsky'yi (Veep) başrollerde gördüğümüz Inventing Anna'nın açılış bölümünde; gazeteci Vivian Kent'in, editörüne karşı gelerek büyük hırsızlıkla suçlanan ve kefaletsiz tutuklanan sözde Alman mirasyedi Anna Delvey'in hikâyesinin peşine düşmesine tanıklık ediyoruz.

22-02/16/inventing-anna-dizisi-1-sezon.jpeg

INVESTING ANNA OYUNCULARI

New York Magazine'de yayımlanan "How Anna Delvey Tricked New York’s Party People" adlı yazıdan ilham alınarak hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Anna Chlumsky (Vivian Kent) ve Julia Garner (Anna Delvey) dışında Arian Moayed (Todd Spodek), Alexis Floyd (Neff Davis), Anders Holm (Jack), Terry Kinney (Barry), Katie Lowes (Rachel Williams), Jeff Perry (Lou), Anna Deavere Smith (Maud), Laverne Cox (Kacy Duke) gibi isimler yer alıyor.

Shondaland yapımı dizinin çekimleri New York ve Los Angeles'ta gerçekleştirildi.

22-02/16/investing-anna-posteri.jpg

Bölümlerin yönetmenliği ise David Frankel, Ellen Kuras, Nzingha Stewart, Tom Verica ve Daisy von Scherler Mayer'dan oluşan yönetmen kadrosunca üstlenildi.

"Inventing Anna" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin