Baba Dizisi Reytinglerde Nasıl? İlk Bölüm Nasıl Başladı?

Baba dizisi reyting sonuçlarına göre nasıl bir başlangıç yaptı? Dizinin ilk bölümünden aldığı reyting sonuçları bir hayli konuşulacak gibi duruyor.

Haluk Bilginer’in başrolde olduğu Baba dizisi, bu hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ilk bölümden olumlu tepkiler aldı. Olumlu tepkiler aldı ama peki dizinin reytingleri ne seviyede? İlk bölümde istenen reytingler alınabildi mi? Baba dizisi reyting sonuçlarına göre bir değerlendirme yapalım.

Baba Dizisi Reytinglerde Nasıl Başladı?

Dizinin zor bir günde başladığını kabul etmek gerekiyor. Salı gününde birçok kez dile getirdiğimiz gibi iddialı diziler yer alıyor.

Diziler bir yana bir de Survivor All Star etkisi olduğunu söylemek lazım. Ki listelere baktığımız zaman da Survivor yarışmasının ilk sırada yer aldığını görmekteyiz.

İddialı bu rakipler içerisinde dizinin nasıl bir yer edineceği ilk bölümden belli olmaz. Ama ilk bölüm güzel bir işaret verecek.

Reytinglere baktığımız zaman ise olarak Total sıralaması dikkat çekiyor. Total sıralamasında Survivor yarışması birinci sırada yer almış durumda. Masumlar Apartmanı ile karşılaştırma yapacak olursak, Masumlar Apartmanı aynı listede 9.sırada yer almış olarak gözüküyor. Baba dizisi ise 6.sırada. 

22-02/17/baba-dizisi-reyting-sonuclarina.jpg

AB listesine geçtiğimiz zaman ise dizi burada daha da iyi bir sonuç ile karşımıza çıkıyor. Baba dizisinin AB listesinde sırası 4 olarak belirlenmiş. Birinci sırada yine Survivor var ve 3.sırada da Masumlar Apartmanı dizisi yer almakta.

Son olarak değerlendireceğimiz liste ise ABC listesi. ABC listesine bakıldığı zaman bu kez Masumlar Apartmanı geçilmiş durumda. Birinci sırada yer alan Survivor değişmiyor.

4.sırada ise Baba dizisi kendisine yer bulmuş durumda. 5.sırada yer alan dizi ise Masumlar Apartmanı olarak karşımıza çıkıyor.

Sıralamaya baktığımız zaman Baba dizisi reytingleri bir hayli iddialı geldi. Dizi ilk bölümünden beklenen ilgiyi almaya başladı gibi duruyor. Bundan sonraki bölümlerde durum ne olur bunu göreceğiz. Şimdilik rakiplerle kıyasıya bir yarış söz konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin