Netflix dizisi Son Otobüs 1. sezonuyla yayında! The Last Bus konusu, fragmanı

Aksiyon dolu ekolojik bir öykü! Netflix'in komedi, cesaret, macera ve gizemle dolu İngiliz dizisi "Son Otobüs (The Last Bus)" bugün yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Okul gezisine çıkan bir grup uyumsuz öğrenciyi konu alan, aksiyon dolu ekolojik bir öykü...

SON OTOBÜS İLE AKSİYON DOLU BİR BİLİM-KURGU MACERA!

Netflix'in komedi, cesaret, macera ve gizemle dolu İngiliz dizisi "Son Otobüs (The Last Bus)" bugün yayına girdi.

01 Nisan 2022 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen 1. sezon toplam 10 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 32 ila 40 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

Peki, aksiyon yüklü bilim-kurgu dizisi The Last Bus'ta izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Robert Sheehan (Umbrella Academy, Misfits), Tom Basden (After Life, Plebs) ve heyecan verici yeni genç yeteneklerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip olan The Last Bus kısaca; bir grup zeki öğrencinin, hayatlarını değiştirecek bir okul gezisinin ardından insanlığı acımasız bir drone ordusundan kurtarmak için mücadele vermesine ve bu öğrencilerin, bir robot kıyametinin insanlığının geri kalanını yok etmesiyle beklenmedik bir şekilde kahraman hâline gelmesine odaklanıyor.

22-04/01/son-otobus-foto2.jpeg

"SON OTOBÜS" DETAYLI KONUSU

Son Otobüs; öğrencilerin çevreyi temizlemek amacıyla tasarlanan yeni bir robot sınıfı olan "cin kürelerinin" tanıtım etkinliğine seyahat etmesiyle başlar. Yapay zekâyla çalışan bu küreler, teknoloji milyarderi Dalton Monkhouse (Robert Sheehan) tarafından tanıtılırken tüm izleyicileri âdeta buharlaştırır. Üstelik dünyanın dört bir yanında da binlerce benzer olay yaşanır. Bu katliamdan kıl payı kurtulmayı başaran öğrenciler, eski ve gürültülü okul otobüslerine binerek eve dönmek ve sorularına cevap bulmak ister. Ancak karşılarında gizemli bir şekilde bomboş bir dünya bulurlar.

Olan bitene karşı koymaları gerekeceğinin farkına varan öğrenciler, Dalton Monkhouse'u bulup ailelerine ne olduğuna dair sorularına cevap almak için bir yolculuğa çıkar. Yolda devasa çöp canavarlarından kişisel bir intikam peşinde gibi görünen hasarlı bir küreye kadar onları her seferinde daha fazla zorlayacak bir dizi engelle karşılaşırlar. Bütün bu zorluklar karşısında kişisel farklılıklarını ve özel sorunlarını bir yana bırakan öğrenciler, farkında olmadan bir aile hâline gelir.

22-04/01/son-otobus.jpg

Sezonun açılış bölümünde; Braelawn Akademisi'nin öğrencilerinin (ve becerikli bir kirpi) geleceğe bir göz atmak için Monkhouse Dynamics'e giderken sabah telaşının maceraya dönüşmesine tanıklık ediyoruz.

THE LAST BUS'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yaratıcılığını ve senaristliğini Paul Neafcy'nin üstlendiği Son Otobüs'ün oyuncu kadrosu Lauryn Ajufo (Misha), Moosa Mostafa (Nas), Phoebe de Silva (Sophie), Daniel Frogson (Tom), Carys John (Bethan), Nathanael Saleh (Josh), Marlie Morrelle (Chelsea) ve Robert Sheehan'dan (Dalton Monkhouse) oluşuyor.

22-04/01/son-otobus-poster-1648844275.jpeg

Birleşik Krallık merkezli Wildseed Studios'un yapımcılığını üstlendiği; Stranger Things, Transformers ve Attack the Block gibi yapımların izlerini taşıyan dizinin çekimleri Bristol, İngiltere'de gerçekleşti.

"The Last Bus" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin