Netflix komedi filmi The Bubble hakkında bilinmesi gerekenler!

Judd Apatow imzalı komedi filmi "The Bubble" Netflix izleyicisiyle buluştu. The Bubble nasıl bir film? Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Judd Apatow imzalı komedi filmi Netflix'te!

"THE BUBBLE" FİLMİ NETFLIX'TE!

Salgın nedeniyle karantinada oldukları otelde, uçan dinozorlarla ilgili bir aksiyon filmleri serisinin yeni halkasını çekmeye çalışan oyunculara dair bir komedi filmi olan "The Bubble" Netflix izleyicisiyle buluştu.

01 Nisan 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen film 2 saat 6 dakika süreye sahip.

22-04/01/the-bubble-foto.jpeg

THE BUBBLE NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Karen Gillan, Pedro Pascal, Leslie Mann, Keegan-Michael Key, David Duchovny gibi isimleri bir araya getiren komedi filmi kısaca; lüks bir otelde karantinadayken gişe rekortmeni bir serinin devamını çekmeye çalışan oyuncuları ve film ekibini gizli kaçamakların, yakınlaşmaların ve sinir krizlerinin beklemesini konu ediniyor.

FİLMİN YILDIZLARLA DOLU OYUNCU KADROSU

Filmin oyuncu kadrosunda Iris Apatow (Knocked Up, Funny People), Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live), Maria Bakalova (Borat Subsequent Moviefilm), David Duchovny (The X Files, Aquarius), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, Doctor Who), Keegan-Michael Key (Key & Peele, Friends From College), Leslie Mann (Knocked Up, Blockers), Pedro Pascal (The Mandalorian, Narcos), Peter Serafinowicz (The Tick, Guardians of the Galaxy) gibi isimler yer alıyor.

22-04/01/the-bubble-izle.jpeg

Kadronun geri kalanını ise Vir Das, Rob Delaney (Catastrophe, Deadpool 2), Samson Kayo (Our Flag Means Death), Guz Khan (Four Weddings and a Funeral), internet kişiliği Nick Kocher, Ross Lee, Harry Trevaldwyn, Danielle Vitalis ve Galen Hopper tamamlıyor.

22-04/01/the-bubble-poster.jpeg

Apatow Productions yapımcılığında hazırlanan filmin Türkçe alt yazılı tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Bubble" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin