Netflix dizisi Space Force 2. sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Komedi dizisi "Space Force" uzun bir aranın ardından 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı, oyuncuları, fotoğrafları, çekim ve bölüm bilgileri burada...

Onları yer çekimi bile tutamaz...

SPACE FORCE 2. SEZONUYLA DÖNDÜ!

Efsane komedi dizisi The Office'in mutfağındaki isimlerin kaleminden çıkan komedi dizisi "Space Force" uzun bir aranın ardından 2. sezonuyla geri döndü!

Greg Daniels ve Steve Carell'i bir kez daha hiciv dolu bir iş yeri komedisi için bir araya getiren yapımın 7 bölümden oluşan yeni sezonu 18 Şubat 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

Dizinin 10 bölümlük ilk sezonu 29 Mayıs 2020'de izleyiciyle buluşmuştu.

Uzay komedisi olarak nitelendirilebilecek Space Force'un konusunu hatırlatmak gerekirse: Dört yıldızlı bir general olan başarılı pilot Mark Naird'in en büyük hayali Hava Kuvvetleri'nde söz sahibi olduğu bir mevkiye gelmektir. Ancak Başkan'ın uzayda tam hakimiyet istemesi talimatına bağlı olarak Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri'nin yeni oluşturduğu Uzay Kuvvetleri biriminin komutanlığına atanan Mark burada kendisini aynı kısır döngünün içinde hapsolmuş hisseder. Şüpheci bir karaktere sahip olan Mark, mesleğine o derece bağlıdır ki ailesiyle vedalaşıp Colorado'ya çok uzak bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul eder. Ve Beyaz Saray'dan gelen beklenmedik bir talimat her şeyi değiştirir! Mark ile birbirinden renkli ve eksantrik bilim insanları yeniden aya gidip orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçerler.

İkinci sezonda; yeni bir yönetimle çalışan General Naird ve sorunlu ama sevimli mürettebatı, Uzay Kuvvetleri'nin varlığının sürdürülmeye değer olduğunu dört ay içinde kanıtlamak zorundadır!

22-02/18/space-force-2-sezon-foto1.jpeg

SPACE FORCE 2. SEZON BÖLÜMLERİ

Ken Kwapis'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve süreleri 25 ila 30 dakika arasında değişen yeni sezon bölümlerinin sıralaması şöyle:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Soruşturma" (27 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Bütçe Kesintileri" (30 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Çin Heyeti" (29 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Europa Projesi" (27 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Öz Güven" (25 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Doktor Randevusu" (28 dk.)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Hacklendik" (30 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; yeni savunma bakanı, General Naird'e soruşturma açar ve Pentagon'da duruşmaya çıkarır. Tüm ekip onun lehine ifade verip işini kaybetmemesi için birlik olmalıdır.

22-02/18/space-force-2-sezon-foto-2.jpeg

Space Force'un oyuncu kadrosu Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Tim Meadows, Lisa Kudrow, Fred Willard, Spencer House, Owen Daniels, Alex Sparrow, Hector Duran ve Chris Gethard'dan oluşuyor.

Netflix, Deedle-Dee Productions, Film Flam & 3 Arts Entertainment iş birliğiyle hazırlanan dizinin 2. sezon çekimleri 2021 Mayıs'ında Vancouver'da başlarken, Haziran 2021'de tamamlandı.

22-02/18/space-force-2-sezon-posteri.jpeg

"Space Force" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin