Netflix dizisi The Irregulars ile amatör dedektiflerin serüvenleri başlıyor!

Bir grup gencin, Dr. Watson ve Sherlock Holmes için birtakım doğaüstü suçları çözmeye çalışmasını konu edinen Netflix'in İngiltere yapımı dizisi "The Irregulars" 1. sezonuyla başladı. The Irregulars konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Londra'ya bir karanlık geldi. Bir kabusun gölgesi gibi sokaklarda kol geziyor. Karşı gelen herkesi katlediyor. Artık tüm umutlar bu beklenmedik insanlara bağlı. Başaramazlarsa dehşet tırmanacak. Ölümler artacak. Dehşeti gördüğünümüzü mü sanıyorsunuz? Korkmak ne demek, hiçbir fikriniz yok..."

The Irregulars ekibiyle tanışın: Bea, Jessie, Billy, Spike ve Leo! 19. yüzyıl Londrası'nda geçen macerada, Dr. Watson ve pek ortalarda görünmeyen ortağı Sherlock Holmes önderliğindeki sıra dışı bir grup, doğaüstü suçları çözmeye çalışıyor.

THE IRREGULARS 1. SEZON BAŞLADI!

Viktorya dönemi Londrası'nda yaşamını sürdüren sıra dışı bir grup gencin, Dr. Watson ve karanlık iş ortağı Sherlock Holmes için birtakım doğaüstü suçları çözmeye çalışmasını konu edinen Netflix'in İngiltere yapımı dizisi "The Irregulars" 26 Mart 2021 Cuma günü 1. sezonuyla başladı.

Thaddea Graham (Bea), Harrison Osterfield (Leopold) ve Darci Shaw'ı (Jessie) Viktorya dönemi Londrası'nda amatör dedektifler olarak izlediğimiz dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

21-03/26/the-irregulars-netflix-poster.jpg

Tom Bidwell'ın (Watership Down, My Mad Fat Diary) yaratıcısı olduğu yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Mckell David (Spike), Jojo Macari (Billy), Clarke Peters (Linen Man), Royce Pierreson (John Watson), Henry Lloyd-Hughes (Sherlock) gibi isimler rol alıyor.

Süreleri 50 ile 58 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Londra'da Bir Tehdit" (58 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "221B'nin Hayaletleri" (50 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Ipsissimus" (52 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Hem İğne Hem Bıçak" (52 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Tanrı'yı Oynamak" (57 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Hieracium Snowdoniense" (54 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Ölüm Coşkusu" (50 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Yaşam Coşkusu" (55 dakika)

Sezonun açılış bölümü olan "Londra'da Bir Tehdit"te; Jessie'nin kâbusları giderek kötü bir hal alırken Bea, kaçırılan dört bebeği soruşturması için Dr. Watson'ın yaptığı iş teklifini kabul eder ve beklenmedik, asil bir yardım alır.

Drama Republic yapımcılığında hazırlanan The Irregulars'ın yürütücü yapımcı kadrosu Tom Bidwell, Greg Brenman ve Jude Liknaitzky'den oluşuyor. Johnny Allan, Joss Agnew ve Weronika Tofilska ise bölümlerin yönetmen koltuğunu paylaşan isimler.

21-03/26/the-irregulars-foto.jpg

THE IRREGULARS 2. SEZON OLACAK MI?

The Irregulars'ın 2. sezonu ile ilgili Netflix cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak dizinin yeni sezon onayı almasına sıcak bakıldığı konuşuluyor.

"The Irregulars" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin