Netflix dizisi The Witcher için ilk görseller paylaşıldı!

Netflix'in merakla beklenen The Witcher uyarlamasından ilk resmi görseller geldi! The Witcher konusu, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Duyuruluşundan bu yana gelişmeleri merakla beklenen Netflix'in yeni dizisi "The Witcher" için ilk resmi görseller geldi!

THE WITCHER'DAN HEYECAN VERİCİ GÖRSELLER

Andrzej Sapkowski'nin aynı isimdeki video oyunu serisine de ilham veren popüler roman serisinden uyarlanan The Witcher için poster ve üç ana karakter Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) ve Ciri'ye (Freya Allan) yakından bir bakış atmamızı sağlayan karakter fotoğrafları dizinin resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşıldı.

19-07/02/the-witcher-poster.jpg

"THE WITCHER" KONUSU

19 Temmuz Cuma günü düzenlenecek panelle San Digo Comic-Con Festivali'ndeki yerini alacak olan The Witcher'ın hikayesi; mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan meşhur yaratık avcısı Rivialı Geralt karakterini merkeze alarak kader ve aile hakkında epik bir öyküyü izleyicilere sunuyor.

Witcher Geralt; insanların, elflerin, cadıların, cücelerin ve canavarların hayatta kalmak ve ileriye gitmek için mücadele ettiği, iyiliğin ve kötülüğün kolayca tanımlanamadığı, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır.

19-07/02/the-witcher-logo.jpg

THE WITCHER'DA KİM KİMDİR?

Henry Cavill (Geralt of Rivia) dizinin ana karakterine hayat veren isim olurken oyuncu kadrosunun devamı şöyle sıralanıyor:

- Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) "Ciri"
- Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) "Yennefer"
- Jodhi May (Game of Thrones, Genius) "Calanthe"
- Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) "Eist"
- Adam Levy (Knightfall, Snatch) "Mousesack"
- MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) "Tissaia"
- Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) "Fringilla"
- Therica Wilson-Read (Profile) "Sabrina"
- Millie Brady (The Last Kingdom, Teen Spirit) "Renfri"

19-07/02/the-witcher-foto.jpg

19-07/02/geralt-the-witcher-1562044765.jpg

19-07/02/ciri-2-the-witcher.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yazar-yürütücü yapımcı-showrunner olarak Lauren Schmidt Hissrich'in (Daredevil, The Umbrella Academy) dümenin başında yer aldığı projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Hissrich'e Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko gibi isimler eşlik ediyor.

19-07/02/the-witcher-foto2.jpg

19-07/02/ciri-the-witcher.jpg

19-07/02/the-witcher-sembol.jpg

19-07/02/the-witcher-star.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin