Tepedeki Ev yapımcılarından Netflix için yeni korku dizisi geliyor: Midnight Mass

The Haunting of Hill House dizisinin arkasındaki isimlerden Netflix'e bir korku dizisi daha geliyor. Netflix'in dizi onayı verdiği Midnight Mass nasıl bir dizi, konusu ne?

Geçtiğimiz yıla damga vuran "The Haunting of Hill House (Tepedeki Ev)" dizisinin arkasındaki isimler Mike Flanagan ve Trevor Macy ile Netflix arasındaki iş birliği bir başka korku dizisiyle genişliyor!

NETFLIX'İN YENİ KORKU DİZİSİ: "MIDNIGHT MASS"

Dijital yayın platformu ikilinin arkasında olduğu yeni dizi projesi "Midnight Mass"ı onayladı. Proje, Netflix'in ikilinin yapım şirketi Intrepid Pictures ile sene başlarında yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak ortaya çıktı.

19-07/02/tepedeki-ev-yapimcilari.jpg

"MIDNIGHT MASS" KONUSU

Peki, Midnight Mass'ın konusu ne?

Sezonu 7 bölümden oluşan dizinin hikayesi; karizmatik ve gizemli genç bir rahibin gelişinin ardından doğaüstü, rahatsızlık verici olaylar ve korkutucu kehanetler yaşayan izole bir ada topluluğuna odaklanıyor.

Flanagan ve Macy projenin yürütücü yapımcılığını birlikte üstlenirlerken, Flanagan ayrıca yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

Bu arada dizinin DC Comics'in Vertigo baskısıyla 2002 yılında yayımlanan "Midnight, Mass" isimli çizgi roman serisiyle herhangi bir ilgisi bulunmadığını da belirtelim.

19-07/02/tepedeki-ev-dizisi.jpg

Film yapımcısı Flanagan ve yapımcı Macy ilk iş birliklerini 2014 yılında Oculus isimli korku filminde gerçekleştirmişler; The Haunting of Hill House öncesinde Gerald's Game, Hush ve Before I Wake gibi filmlerle korku ve gerilim türündeki yapımlarda ortaklıklarını sürdürmüşlerdi.

MIDNIGHT MASS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Midnight Mass dizisinin ne zaman başlayacağına dair henüz paylaşılmış bir bilgi yok. Proje henüz erken bir aşamada olduğundan ilerleyen aylarla birlikte dizi hakkında daha detaylı bilgiler edinebileceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin