Netflix erotik gerilim filmi 365 Gün: Bugün yayında! Konusu ne?

Anna-Maria Sieklucka ve Michele Morrone'nin ilk filmdeki rolleriyle karşımızda olduğu "365 Gün: Bugün (365 Days: This Day)" Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları ve bilinmeyenleri haberimizde...

"Karanlık bir sır, mutlu bir ilişkinin temelidir..."

Yazar Blanka Lipinska'nın "365 dni" isimli çok satan romanından uyarlanan erotik drama 365 Gün'ün devam filmi yayında!

Anna-Maria Sieklucka ve Michele Morrone ikilisinin ilk filmdeki rolleriyle tekrar karşımızda olduğu "365 Gün: Bugün (365 Days: This Day)" Netflix'te yayına girdi.

27 Nisan 2022 Çarşamba tarihinden itibaren platformdan takip edilebilen erotik dramanın devam filmi 1 saat 51 dakika süreye sahip.

365 GÜN: BUGÜN NASIL BİR FİLM?

Peki, Blanka Lipińska'nın üçlemesinin ikinci romanı olan This Day'e dayanarak hazırlanan serinin yeni filminde izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

365 Gün: Bugün'de güzelliğiyle büyüleyen, enerji dolu ve zeki Laura (Anna-Maria Sieklucka) ile karizmatik mafya patronu Massimo (Michele Morrone) geri dönüyor ve her zaman olduğu gibi bu iki tutkulu sevgili arasında erotik kıvılcımlar uçuşuyor.

Laura ve Massimo tutku dolu bir aşk yaşamaktadır. Ancak Massimo'nun ailevi ilişkileri ve Laura'nın kalbini kazanmaya çalışan gizemli bir adam, çiftin hayatını oldukça zorlaştırmaya başlamıştır.

Laura ve Massimo, hikâyenin devamında hiç olmadıkları kadar tutkulu bir şekilde geri dönmüştür. Fakat tekrar bir araya gelen çiftin bu yeni başlangıcı, hem Massimo'nun aile bağları hem de her ne pahasına olursa olsun Laura'nın hayatına girip onun kalbini ve güvenini kazanmaya çalışan gizemli bir adam nedeniyle fazlasıyla karmaşık bir hâl alıyor.

22-04/28/365-days-this-day-izle.jpeg

LAURA'NIN YENİ YÖNLERİNİ GÖRECEĞİZ

Anna-Maria Sieklucka, izleyicilerin yeni filmde Laura'nın yeni yönlerini göreceği için heyecanlı olduğunu söylerken "Yeni seri, Laura'nın karakterine başka bir açıdan bakmamızı sağlıyor. Laura daha olgun bir kadın olarak karşımızda ve artık bizi kesinlikle bazı yeni sürprizler bekliyor. Bu devam filmi çok daha derine inerek sevgililer arasındaki ilişki hakkında daha fazla şey anlatıyor. Laura bu filmde artık kesinlikle daha güçlü" ifadelerini kullanıyor.

Barbara Białowąs & Tomasz Mandes'in yönetmenliğini üstlendiği erotik gerilim filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Anna-Maria Sieklucka (Laura Biel)
- Magdalena Lamparska (Olga)
- Michele Morrone (Don Massimo Torricelli)
- Otar Saralidze (Domenico)
- Simone Susinna (Nacho)

22-04/28/365-days-sequel-2.jpeg

Filmde, Laura'nın en iyi arkadaşı ve sırdaşı Olga (Magdalena Lamparska) ile Don Massimo'nun güvenilir yardımcısı Domenico (Otar Saralidze) gibi tanıdık yüzlerin yanı sıra müthiş yakışıklığıyla yürek hoplatan Nacho (Simone Susinna) gibi yeni karakterler de yer alıyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

İlk filmin dünya çapında elde ettiği başarının ardından yayınlanan devam filminin çekimleri Polonya ve İtalya'da gerçekleşti.

22-04/28/365-days-this-day-filmi-devami.jpeg

Mojca Tirs, Blanka Lipińska, Tomasz Mandes'in senaryosunu kaleme aldığı 365 Gün: Bugün'ün yapımcı kadrosu ise Ewa Lewandowska, Tomasz Mandes (Ekipa) ve Maciej Kawulski'den (Open Mind One) oluşuyor.

"365 Days: This Day" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin