Camdaki Kız 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Sedat Hesap Soruyor

Camdaki Kız 41. bölüm 2. fragmanı YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. Yeni bölümde Nalan ile Hayri arasındaki durum başka bir boyuta geçecek gibi gözüküyor.

Camdaki Kız 41. bölüm 2. fragmanı da geldi. Yeni bölümden hemen önce gelen fragmanda konunun değişmediğini görüyoruz. Birkaç bölümdür Hayri ile Nalan’ın yakınlaşmasını izliyoruz.

Hayri artık bir şeyleri de gizlemiyor gibi gözüküyor. Son bölümde zaten bunların sinyalini görmüştük ama yeni bölüm fragmanında da asıl dikkat çeken kısım burası. Fragmanın başında Nalan, yaptıkları için Hayri’ye teşekkür ediyor. Hayri ise açık açık “sizi gülerken görmek için ne gerekirse yaparım” diyor.

İkili arasında yakınlaşmanın yeni bölümde daha da ileri noktalara gittiğini göreceğiz. Ama bununla da sınırlı kalmayacak.

Camdaki Kız 41. bölüm 2. fragmanı ve Sedat’ın Yapacakları

İkili arasında yakınlaşmadan oldukça rahatsız olan Feride, yine Hayri’ye bir dünya laf söylüyor ama yine bir şey değişmiyor gibi gözüküyor.

Sedat ise fotoğrafın ortaya çıkmasından sonra Nalan’a hesap soruyor. Fotoğrafı göstererek Hayri ile çekilmiş olan fotoğrafı açıklamasını istiyor. Bu anları Hayri’nin de gördüğüne şahit oluyoruz.

Nalan, Hayri ve Sedat cephesinde yaşananlar bunlar. Diğer taraftan bir de Muzo’nun olayı var. Muzo, ailesinin karşısına çıkıyor ve Pera ile evlenmeye karar verdiklerini açıklıyor. Rafet bu haberden sonra Muzo’yu engellemek için harekete geçecek gibi gözüküyor.

Öyle ki eski aşklar bu konu üzerinden bir kez daha karşı karşıya gelecek. Camdaki Kız 41. bölüm 2. fragmanında bunu net olarak görüyoruz.

Muzo’nun olayının sonu nereye varacak bunu da bilemiyoruz. Fakat alınan kararla beraber aile bir kez daha şok oldu diyebiliriz. Gerisi ve çok daha fazlasını da yeni bölümde izleme şansımız olacak. Yarın yeni bölüm ekranlara gelmiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin