Avatar 2’nin Adı Açıklandı: Avatar The Way of Water Geliyor

Avatar 2’nin adı resmi olarak doğrulanmış oldu. Yeni film Avatar The Way of Water adıyla geliyor. Filmin vizyon tarihi ne zaman? Film hakkında ne biliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
27 Nisan 2022 - 23:38
Gündem

Film dünyasında ses getirmiş ve yer edinmiş yapımlar arasında yer alan Avatar, bu kadar tutulmasına karşın şaşırtıcı bir şekilde devam filmi gelmeyen yapımlardan biri olmuştu. Yıllarca filmin devam serisi gelmedi. 2020’de Avatar 2 için beklenen açıklama da yapılmıştı. Açıklamada filmin çekimlerinin başladığı ama filmin pandemi nedeniyle ertelendiği söylenmişti. Pandeminin arkasında şu sıralar ise filmin adının Avatar The Way of Water olacağı açıklandı ve vizyon tarihi verildi.

CinemaCon 2022 kapsamında film hakkında açıklamalarda bulunan yönetmen James Cameron, hem filmin adını resmileştirmiş oldu hem de vizyon tarihi açıklanmış oldu.

Avatar The Way of Water, 16 Aralık 2022’de Vizyonda Olacak

Film için yapılan isim açıklaması bir yana, filmin fragmanının ilk olarak ne zaman gösterileceği de duyuruldu. Buna göre filmin fragmanı ilk olarak beyazperde de gösterilecek.

6 Mayıs tarihinde Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin vizyonu sırasında fragman gösterilecek. Fragmanın 13-14 Mayıs gibi de dijital platformlarda yayınlanacağı duyuruldu. YouTube üzerinden de yayınlanacaktır.

22-04/27/avatar-the-way-of-water.jpg

Yeni filmin konu olarak da bir devam filmi olacağını hatırlatalım. Filmde ilk filmden tam 10 yıl sonrasının konu edindiğini ve Sully ailesinin, ilk filmdeki olaylardan sonra neler yaşadığını izleyeceğiz.

Daha çok su altı çekimleriyle konuşulacağı da söylenen yapımı beyaz perde de görmek için ise biraz daha beklemek lazım. Öyle ki vizyon tarihi 16 Aralık 2022 olarak açıklandı. Yani anlayacağınız filmin yayınlanması için birkaç ay daha bekleyeceğiz. İlk filmden sonra yeni film için 13 yıl beklemiş olduk. Biraz daha bekleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin