Yakamoz S-245 İzlenme Miktarı Açıklandı! Yeni Rekor

Yakamoz S-245 için izlenme saatleri açıklandı. Dizi yerli yapımlar içerisinde yeni bir rekor kırarak Netflix top 10 listelerine girmiş gibi gözüküyor.

Yakamoz S-245, yayınlandığı günden beridir kimi zaman tartışmalarla gündeme geliyor kimi zaman ise oyuncuların performanslarıyla gündeme geliyor. Daha önce dizinin oyuncuları ve konusu hakkında detayları paylaşmıştık.

Bunun hemen arkasından ise dizi için merak edilen birkaç detay konusunda daha paylaşımlar yapmıştık. Şimdi ise dizi için yeni bir açıklama daha geldi. Bu kez yerli yapımın ne kadar izlendiği konusunda bir açıklama geldi.

Açıklamaya bakacak olursak yapım, yerli yapımlar arasında yeni bir rekor kırarak Netflix’in en popülerleri arasına girmeyi başardı.

Yakamoz S-245, 22 Milyon Saat İzlenme Süresini Aştı

OGM Pictures tarafından hazırlanan yapım, 20 Nisan tarihinde yayına açılmıştı. Bu demek oluyor ki aradan sadece 7 gün gibi bir süre geçti. Bu süre içerisinde dizinin 22,06 milyon saat izlenerek yeni bir rekor kırdığını gördük.

Sürekli olarak güncellenen Netflix top 10 listesini kontrol ettiğimiz zaman da yine Yakamoz S-245 yapımının listede yer aldığını görüyoruz.

İngilizce yapımlar içerisinde değil ama İngilizce olmayan yapımlar içerisinde dizinin 3.sırada yer aldığı gözüküyor.

22-04/27/yakamoz-s-245-2.jpg

Bu demek oluyor ki sadece ülkemizde değil, tüm dünya genelinde yapım bir hayli popüler bir hale geldi.

Bu kadar ses getirmiş olması dizinin devam sezonlarının geleceğinin de bir kanıtı gibi. Zaten 2.sezona kesin gözüyle bakılıyordu. Dizinin son sahnelerinde yaşanan gelişmeler de bunu gösteriyordu.

Böyle bakıldığı zaman yeni sezonlar için farklı gelişmeler de yaşanabilir. 2. sezona garanti diyebiliriz ve şimdiden 3.sezonu konuşmaya başlayabiliriz gibi gözüküyor. Artık bu konudaki gelişmeleri de göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin