Sadakatsiz Final Tarihi Değişti mi? Yeni Bölümler Ne Zaman?

Sadakatsiz final tarihi değişti iddiaları gündeme gelmeye başladı. Bu hafta dizinin ekranlara gelmeyeceği ortaya çıkarken yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı da gözüktü.

Çarşamba günlerinin en iddialı dizilerinden biri olan Sadakatsiz, bu hafta hayranlarını üzecek haberlerle gündeme geliyor. Daha birkaç gün kadar önce dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Bu gelişme bir yana şimdi de Sadakatsiz final tarihi değişti iddiaları gündemde.

Açıkçası dizinin hayranlarını üzecek olan gelişmeler, finalin hemen öncesine denk gelince epey bir konuşuldu. Dilerseniz konunun detaylarına da geçelim.

Sadakatsiz Final Tarihi Öne mi Çekildi?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin final tarihi erkene çekildi. Normalde dizinin 61. bölümle beraber final yapmasını bekliyorduk. Daha önce başrol oyuncuları katıldıkları bazı röportajlarda da bu durumu onaylamış ve hatta son kaç bölüm kaldığı konusunda da ipuçları vermişti.

Dizinin 61. bölümde final yapmasını beklerken, kararın değiştiği ve dizinin 60.bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Böylece final tarihi de bir hafta kadar öne çekilmiş oldu. Tabii ki şu an resmi açıklama yok ama güçlü iddialar olduğunu söylemek lazım.

Dizinin ne zaman final yapacağı bir yana yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da epey bir merak ediliyordu. Zira bu hafta yayın akışında dizinin yeni bölümü yok. Daha önce bunun haberini paylaştık.

22-04/27/sadakatsiz-final-1.jpg

Önümüzdeki hafta yayın akışında da olması beklenmiyor çünkü önümüzdeki haftada bayram gününe denk geliyor. Yapımın yeni bölümünün ise bir hafta daha erteleneceği ve yeni bölümün 11 Mayıs tarihinde yayınlanacağı söylenmekte.

Artık bayram arasından sonra bu iddialar gerçekse son 3 bölümü izleyeceğiz. Mayıs ayı içerisinde de Sadakatsiz final yapmış olacak. Tabii ki tekrar belirtelim resmi açıklamaları da görmek lazım. Final için resmi duyuru geldiği zaman bir kez daha bakarız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin