Aziz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Çıldırıyor

Aziz 23. bölüm 1. fragmanı da yayınlandı. Dilruba'nın diziden ayrılması bir kez daha gündemde. Yeni bölümde Aziz'in ise bambaşka bir görevi olacak.

Aziz 23. bölüm 1. fragmanı paylaşıldı. Yeni bölümde hem Aziz cephesinde hem de Adem cephesinde önemli gelişmeler olacak. Özellikle Adem’in gerçekleri öğrendiğini göreceğiz.

Hiç sözü uzatmayalım ve dizinin yeni bölümü için paylaşılan fragmanın detaylarına ve yeni bölümde yaşanmasını beklediğimiz olaylara geçelim. Öyle ki yine heyecanla izleyeceğimiz bir bölüm yolda.

Aziz 23. Bölüm 1. Fragmanı ve Adem’in Öğrenecekleri

Bir önceki bölümde Dilruba, kararını Aziz’e açıklamıştı. Aziz’e çocuğunun yaşadığını söyleyen Dilruba, çocuğu için de gitmeye karar verdiğini belirtiyor.

Sonrasında Dilruba’nın bir arabaya binerek şehri terk etmek için yola çıktığını görüyoruz. Payidar ailesi ise bu kararın sonrasında Dilruba’ya tepkilerini dile getiriyor.

Bu sırada karnındaki çocuğu sakladıklarını konuşurken, Adem konuşmaları duyuyor ve aslında öldü sandığı çocuğunun yaşadığını öğreniyor.

Dilruba hakkında gerçekleri öğrenen Adem, soluğu Aziz’in çiftliğinde alıyor. Dilruba’yı bulmaya çalışan Adem, bir anda eve dalıyor ve bağırmaya başlıyor. Efnan onu engellemeye çalışsa da başarılı olamıyor.

Adem ile Dilruba cephesinde daha neler olacak göreceğiz. Yakın zamanda Damla Sönmez’in diziden ayrılacağı da iddia edilmişti. Ünlü oyuncunun 25.bölümle beraber diziden ayrılacağı ve hikaye gereği rolünün son bulacağı iddiası vardı.

Dizide yaşanan gelişmeler ve Aziz 23. bölüm 1. fragmanında gördüğümüz detaylar da sanki bu iddiaları doğruluyor desek yeridir.

Fragmana devam ettiğimiz zaman Aziz’in ise bambaşka bir konuyla uğraştığını görüyoruz. Meclis üyeliği konusunda çalışmalara başlayan Aziz, yeni bir görev alıyor gibi gözüküyor. Fransızlara karşı da yeniden harekete geçecek.

Burada fragmanın son kısmında yeni bir ismin de dizide yer alacağını görüyoruz. Ama rolünün ne olacağını henüz bilmiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin