Exxen Bayram Kampanyasını Duyurdu! Ücretsiz İzlenebilecek

Exxen Bayram kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında platforma üye olan kullanıcıların belli bir süre içerikleri ücretsiz izlemesi mümkün olacak.

Dijitalin yükselen yıldızlarından biri haline gelen Exxen, bayram öncesinde güzel bir kampanya için duyuru yaptı. Exxen Bayram kampanyası ile beraber platforma yeni üye olacak olan kullanıcılar için kısa süreli de olsa ücretsiz izleme artısı geliyor.

Şu an platforma üye olan kullanıcılar ne kadar süre boyunca ücretsiz olarak içerikleri izleyebilecek ve kampanyanın diğer artıları neler bakalım.

Exxen Bayram Kampanyası Detayları

Önce şunu belirtelim ki kampanya için herhangi bir süre açıklaması ya da benzeri bir sınır açıklaması gelmedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden duyurulan kampanyaya göre, şu an için Exxen’e üye olacak olan kullanıcılar 10 gün boyunca platformdaki tüm içerikleri de ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Ayrıca yine bu dönemde yayınlanacak olan Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarının da tamamını ücretsiz olarak izlemek mümkün olacak. Zaten bu konuda bir RTÜK kararı vardı ama yine de güzel bir kampanya haberi olduğunu söylemek lazım.

22-04/27/exxen-bayram-kampanyasi-2.jpg

10 gün ücretsiz olarak içerikleri izledikten sonra devam etmek için ise paket satın almak gerekecek diyebiliriz.

Bu kampanyanın ne zamana kadar geçerli olacağı konusunda da şu an için ek bir bilgi göremedik. Bayrama kadar ve bayram sürecinde mi geçerli olacak yoksa yeni üyelere 10 gün boyunca ücretsiz izleme hakkının, farklı bir zaman kriterimi var bilmiyoruz.

Yine zaman ve geçerlilik süresi konusunda da bir açıklama gelecek olursa onu da paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin