Netflix özel yapımı David Spade: Nothing Personal'ı tanıyalım!

"David Spade: Nothing Personal" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı...

David Spade'in ilk Netflix stand-up komedisi karşınızda!

Yanlış Missy ve The Do-Over filmlerinin yıldızının ilk Netflix stand-up komedisi için Minneapolis'te sahneye çıktığı "David Spade: Nothing Personal" Netflix izleyicisiyle buluştu.

26 Nisan 2022 Salı tarihinde yayınlanan programın süresi 1 saat 6 dakika.

Peki, David Spade: Nothing Personal'da izleyiciyi neler bekliyor?

DAVID SPADE: NOTHING PERSONAL NASIL BİR YAPIM?

Bachelor In Paradise'ın plajlarında sürdürdüğü konuk sunuculuk görevinden henüz yeni ayrılan David Spade'in, ayağının tozunu silmeden imzasını attığı ilk Netflix stand-up gösterisinde; komedyenin doktor ziyaretlerinin küçük düşürücü yönünden, cennetteki lemur sezonundan, tık tuzaklarına düşmekten kurtulamamaktan ve bir türlü düzgün çekemediği o fotoğraftan bahsetmesine tanıklık ediyoruz.

Kâh yengeçlere olan nefretinden kâh uyuşturucuları reddetme konusundaki eşsiz yaklaşımından dem vuran David, adeta hiçbir konuda sınır tanımadığını kanıtlıyor.

22-04/26/david-spade.jpeg

Çekimleri Minneapolis'te Pantages Theatre'da gerçekleştirilen David Spade: Nothing Personal; dört kez Emmy adayı olan ve komedi ile canlı şovlardan oluşan kapsamlı bir kariyere sahip Ryan Polito tarafından yönetiliyor.

DAVID SPADE: NOTHING PERSONAL EKİBİ

Irwin Entertainmnet yapımcılığında hazırlanan programın yürütücü yapımcı kadrosu Marc Gurvitz, John Irwin, Alex Murray ve David Spade'den oluşuyor.

22-04/26/david-spade-poster.jpeg

"David Spade: Nothing Personal" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin