Netflix animasyonu Human Resources 2. sezonuyla dönecek mi? Duyuru geldi!

Netflix'in popüler animasyon dizisi Big Mouth'un spin-off'u niteliğindeki "Human Resources"ın geleceği belli oldu! Detaylar...

Netflix'in popüler animasyon dizisi Big Mouth'un spin-off'u niteliğindeki "Human Resources" yeni serüvenleriyle karşımızda olacak!

HUMAN RESOURCES 2. SEZON ONAYINI KAPTI!

Dijital yayın platformu Netflix, Big Mouth'u 7. sezon için yenilerken, spin-off'unu da unutmadı! Yapılan açıklamaya göre "Human Resources" resmi 2. sezon onayını aldı.

Big Mouth gibi yetişkin kitleye yönelik bir animasyon dizisi olan yapımın 10 bölümden oluşan ilk sezonu 18 Mart 2022 Cuma tarihinde Netflix'te yayınlanmaya başlamıştı.

Dizinin 2. sezonunun başlangıç tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

22-04/25/human-resources-dizisi-2-sezon.jpeg

HUMAN RESOURCES NASIL BİR DİZİ?

Big Mouth'un Nick Kroll ve Maya Rudolph gibi yıldız isimlerine Aidy Bryant, Randall Park ve Keke Palmer'ın da katıldığı Human Resources'ın her bir bölümü boyunca Aşk Böcekleri, Hormon Canavarları ve diğer tuhaf yaratıkların aşkla, iş yeri dramalarıyla ve insan danışanlarının ihtiyaçlarıyla uğraşmasına tanıklık ediyoruz.

Spin-off'un ikinci sezonunda seslendirme kadrosundaki Kroll, Rudolph, Aidy Bryant, Randall Park, Keke Palmer, Brandon Kyle Goodman ve David Thewlis'in devam edecekleri kesinleşti.

22-04/25/human-resources-dizisi.jpeg

Human Resources'ın yaratıcılığını Nick Kroll, Andrew Goldberg, Kelly Galuska, Mark Levin ve Jennifer Flackett'ten oluşan ekip üstleniyor.

"Human Resources" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Resmi Klip:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin