The Goldbergs 10. sezon detayları belli oldu! Hangi oyuncular yola devam ediyor?

ABC'nin uzun soluklu komedisi The Goldbergs 10. sezon onayını aldı. Yeni sezona dair ilk detaylar ise belli oldu!

ABC kanalının uzun soluklu dizisi The Goldbergs'in ekranlardan ayrılmaya niyeti yok!

THE GOLDBERGS YOLA DEVAM EDİYOR!

Yakın zamanda 200 bölüm barajını devirerek tarihe geçen "The Goldbergs" dizisi için yayıncı kanal ABC'den yeni sezon onayı kararı çıktı! Buna göre dizi, 10. sezonuyla ekran macerasını sürdürecek.

2013 yılında ekran serüvenine başlayan yapım şimdiye kadar 22, 23- ve 24 bölümlük sezonlarla ekranlara geldi.

Dokuzuncu sezonunu sonlandırmaya yaklaşan dizinin 10. sezon bölüm sayısı ve başlangıç tarihi önümüzdeki aylarda duyurulacak. Yeni sezon, muhtelemen öncekiler gibi yine sonhabar döneminde prömiyerini yapacaktır.

ABC'nin Mart ayı içinde dizinin yıldızlarından Wendi McLendon-Covey ile projeye devam etmek için yeni bir anlaşma gerçekleştirmiş olduğu göz önüne alındığında bu onay haberinin beklenen bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.

22-04/25/the-goldbergs-10-sezon-ne-zaman.jpeg

THE GOLDBERGS 10. SEZON KADROSUNDA YER ALACAK BAZI İSİMLER BELLİ!

Yapımın ana kadro oyuncularından Sean Giambrone, Troy Gentile ve Hayley Orrantia ile Sam Lerner'in 10. sezonda da kadroda olacakları belirtiliyor.

Setteki davranışına ilişkin çeşitli suistimal raporları ve çok sayıda İK soruşturmasının ardından geçtiğimiz aylarda ayrılığı duyurulan Jeff Garlin ise kadroda olmayacak.

ABC'DEN YENİ SEZON ONAYI ALAN YAPIMLAR

1980'li yıllarda Pensilvanya'da yaşayan Goldberg ailesinin farklı yaşlardaki, birbirinden renkli kişiliğe sahip üyelerinin başından geçen gülünç olayları anlatan dizi böylelikle Grey's Anatomy, Station 19, Abbott Elementary, The Rookie ve The Good Doctor gibi ABC'nin yeni sezon onayı alan dizileri arasına girmiş oldu.

22-04/25/the-goldbergs-afis.jpeg

Happy Madison, Doug Robinson Productions & Sony Pictures Television iş birliğiyle hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Doug Robinson, Alex Barnow, Chris Bishop, Annette Davis, Mike Sikowitz, David Guarascio ve McLendon-Covey'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin