Baba 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Servet Her Şeyi Ele mi Geçirdi?

Baba 11. bölüm 2. fragmanı paylaşıma açıldı. Servet'in tüm aileye karşı duruşu devam edecek. Ama bu kez Servet işi çok farklı bir boyuta taşıyor.

Baba 11. bölüm 2. fragmanı da henüz hafta başlamadan yayınlandı. Geçen hafta yayınlanan ilk fragmanda Büşra’nın evlendiği gözükmüştü. Büşra’nın aldığı kararı artık net olarak biliyoruz. Boşandı ve İlhan ile evlendi. Yeni bölüm fragmanında da ikilinin düğününden sahneler var.

İlhan’ın babası da düğüne katılacak gibi duruyor. Üstelik oğluyla arasındaki gerilimi azaltacak bazı sözler söylediğini de görüyoruz. Ama tabii ki ne kadar gerçek sözler onu bilmiyoruz. İkinci fragmanda odaklanılan asıl kısım burası değil. İlk fragmanda da düğün olduğunu zaten görmüştük.

Baba 11. Bölüm 2. Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

İkinci fragmanda asıl olarak iki konu var. Birincisi Kadir’in durumu. Kadir, muhtemelen süt fabrikasında yaşanan patlamadan sonra içeri düşüyor. Tutuklanacak mı yoksa çıkacak mı artık bilmiyoruz.

Diğer kısımda ise Servet’in tüm malları bir şekilde üzerine geçirdiği gözüküyor. Artık nasıl yaptı bilmiyoruz ama ev dahil olmak üzere her şeyi kontrolü altına aldığı net olarak gözüküyor. Babasına da bu konuda çıkışmıştı. Babasına söylediği sözleri bir kez daha hatırlatacağını görüyoruz.

Emin’in dükkanını da birisinin dağıttığı gözüküyor. Artık kim dağıttı neden dağıttı o konuda da bilgi yok. Burada da Servet’in parmağı var mı yok mu belli değil.

Servet’in tüm malları nasıl üzerine geçirdiği ve ailenin bundan sonra ne yapacağı Baba 11. bölüm 2. fragmanında gösterilmiyor. Artık onu yeni bölümde göreceğiz. Yeni bölüm Salı günü ekranlarda olacak. Tabii ki Kadir’in durumunu da yine yeni bölümde görmek mümkün olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin