Camdaki Kız 41. Bölüm Fragmanı Geldi! Yeni Bölümde Neler Var?

Camdaki Kız 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Muzo'nun aldığı şok karar da çok konuşulacak. Peki Nalan cephesinde nasıl gelişmeler var?

Camdaki Kız 41. bölüm fragmanı geldi. Yeni bölümde sadece Nalan ile Hayri’nin olayına odaklanılmayacak gibi duruyor. Fragmana bakacak olursak bu bölümde farklı sürprizler de olacak.

Özellikle Muzo’nun durumu konusunda önemli gelişmeleri izleyeceğiz. Dilerseniz sözü uzatmayalım ve fragmanda neler var onlara geçelim. Yeni bölüm bir hayli hareketli geçecek daha şimdiden ortaya çıkmış durumda.

Camdaki Kız 41. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümdeki Olaylar

Yeni bölümde Hayri’nin, Nalan’a verdiği hediyeyi göreceğiz. Fragman da bununla başlıyor. Hayri’nin, Nalan’a tohumlar verdiğini ve bunun içerisindeki umudu geliştirmesini istediğini görüyoruz.

Sonrasında ise fragmanda devreye giren Muzo oluyor. Selen ve diğer aile üyeleri Muzo’nun yeni ilişkisini pek onaylamamıştı. Daha doğrusu bu ilişkide Muzo’nun bir şekilde tuzağa düştüğünü düşünüyorlardı.

Selen bu durum üzerine araştırmalar yapmış ve Muzo’nun yeni sevgilisinin kim olduğunu, özellikle annesinin kim olduğunu öğrenmiş. Öğrendiklerini babası ve annesine de gösteriyor.

Bununla beraber Muzo’nun da ailesine karşı cephe aldığını ve kararlarına saygı duyulana kadar evi tam anlamıyla terk ettiği görülüyor.

Muzo tarafından alınan bu kararlar, Selen ile Nalan’ı da karşı karşıya getiriyor. Selen, bu düşünceleri Muzo’nun aklına Nalan’ın soktuğunu düşünüyor ve onu suçluyor. Nalan ise fragmana bakacak olursak sert bir çıkış yapıyor.

Camdaki Kız 41. bölüm fragmanının sonunda, Nalan ile Feride’nin de bir kez daha karşı karşıya geldiğini görüyoruz. Feride bu kez Hayri’nin tatlıyla beraber Nalan’a bıraktığı notu buluyor. Nalan’a not üzerinden hesap soruyor ama Nalan bu kez herkesi şaşırtan bir çıkış yaparak “Anne yeter” şeklinde bir söylemde bulunuyor.

Artık bunların dışında kalan noktaları da yeni bölümde göreceğiz. Biz şimdilik ilk fragmanı da hemen yukarı ekleyelim. Yeni bölüm hareketli bunu şimdiden anladık.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin