Netflix Erşan Kuneri Resmi Fragman Yayınlandı

Netflix, Erşan Kuneri fragmanını paylaştı. Erşan Kuneri fragmanı, dizinin ne kadar eğlenceli geçeceğini de gösteriyor oyuncu kadrosunun ne kadar iddialı olduğunu da.

Bahar dönemine çok hızlı bir giriş yapan Netflix, sürprizlerini hız kesmeden sunmaya devam ediyor. Şu kısa süre içerisinde 1 dizi 2 film olmak üzere 3 yerli yapım yayınlayan platform, şimdi de uzun süredir beklenen Erşan Kuneri dizisi için hazırlıklara başladı. 13 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan dizinin fragmanı da paylaşıldı. Erşan Kuneri fragmanı nasıl bir dizi bekleyeceğimizi net olarak gösteriyor.

Fragmanda dizinin nasıl ilerleyeceği konusunda da çok fazla ipucu yer alıyor. Dilerseniz daha fazla uzatmadan dizinin fragmanına geçelim.

Erşan Kuneri Fragmanı ve Dizi için Beklentiler

Önce şunu belirtelim ki yeni dizi 13 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Gora ve ArifV2016 filmlerinde gördüğümüz Erşan Kuneri karakterinin sinema maceralarını izleyeceğimiz bir yapım geliyor.

Erotik film yönetmeni olarak ün salmış olan Erşan Kuneri’nin farklı türlerde film çekimlerine başlamasını konu edinecek olan yeni dizi, oyunculuklar konusunda da ses getirecek.

Daha önce çok iddialı yapımlarda gördüğümüz birbirinden iddialı isimleri göreceğimiz dizide, oyunculuklar dışında kostümler de çok dikkat çekecek gibi duruyor.

Öyle ki film aynı zamanda bir dönem filmi de olacak. Tasarlanan kostümlere baktığımız zaman, ekibin bir hayli çalıştığını net olarak anlıyoruz.

Yeni bir komedi şöleni yaşayacağımız dizinin ilk fragmanının hemen yukarı ekliyor olacağım. 13 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan dizinin nasıl bir yapıda olacağını yayınlanan şu fragmandan çok net bir şekilde anlayabiliyoruz.

Dizi için bir devam sezonu olacak mı ya da bölümler kaç dakikalık olacak gibi diğer detayları ise ancak dizi yayınlandığı zaman öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin