The Afterparty dizisinin 2. sezon konusu ve oyuncuları belli oldu!

Cinayet-gizem komedisi "The Afterparty"nin 2. sezonundan haberler gelmeye başladı! Yeni sezon konusu, oyuncuları ve detayları haberimizde...

Cinayet-gizem komedisi "The Afterparty"nin 2. sezonundan haberler gelmeye başladı!

İlk sezonu 28 Ocak - 04 Mart 2022 tarihleri arasında Apple TV+ platformunda yayınlanan The Afterparty'nin yeni sezonunun hikâyesi ve oyuncu kadrosuna dair ilk detaylar paylaşıldı.

Hatırlanacağı üzere dizi, geçtiğimiz aylarda ikinci sezon onayını alırken Tiffany Haddish'i yeni sezonda Dedektif Danner rolüyle yeni bir dava ve şüpheliler üzerinde çalışırken izleyeceğimiz duyurulmuştu.

İlk sezondan Sam Richardson (Aniq) ve Zoë Chao (Zoë) ikilisinin de yeni sezonda rol almaları kesinleşti.

THE AFTERPARTY 2. SEZON YENİ OYUNCULARI

İkinci sezon oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler ise şöyle:

- Elizabeth Perkins (Sharp Objects) "Isabel"
- Zach Woods (Silicon Valley) "Edgar"
- Paul Walter Hauser (Black Bird) "Travis"
- Poppy Liu (Hacks) "Grace"
- Anna Konkle (PEN15) "Hannah"
- Jack Whitehall (Jungle Cruise) "Sebastian"
- Vivian Wu (Away) "Vivian"

22-05/02/the-afterparty-2-sezon-oyunculari.jpeg

THE AFTERPARTY 2. SEZON KONUSU

Peki, ikinci sezonun konusu ne olacak?

Chris Miller & Phil Lord iş birliğiyle yaratılan ikinci sezonun hikâyesi; bir düğünde gerçekleşen cinayet etrafında şekillenecek.

Sam Richardson ve Zoë Chao, Aniq ve Zoe karakteriyle yeniden karşımızda olurken; Haddish ise Dedektif Danner olarak geri dönüp yeni suç vakasını çözmeye liderlik edecek.

Yaratıcı isimlerden Miller geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada "Tiffany başka bir gizemi çözmek için geri dönecek. Ayrıca geri dönen başka oyuncularımızın yanı sıra heyecan verici yeni bir şüpheli grubumuz var" ifadelerini kullanmıştı.

Lord Miller Productions, Sony Pictures Television Studios ve TriStar Television'ın arkasında olduğu The Afterparty'nin 2. sezonunun showrunnerlığını Miller ile Tony ve Emmy adayı yazar, yapımcı ve oyuncu Anthony King (Search Party, Dead to Me) üstleniyor.

22-05/02/the-afterparty.jpeg

Yapımın ilk sezonunun konusu; uzun yıllar sonra Hillmount Lisesi’nin buluşmasına giden bir arkadaş grubunun yaşadıklarını merkezine alıyor. Lise buluşması sonrasında gerçekleşen ev partisi sırasında artık bir pop star olan Xavier'in balkondan aşağı atılarak öldürülmesi sonrasında Dedektif Danner soruşturmayı ele alıyor ve gerçeklerin açığa çıkması için soruşturma başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin