Netflix filmi Hustle bugün yayında! Adam Sandler'lı filmi tanıyalım!

Adam Sandler ve Juancho Hernangómez'in başrolleri paylaştığı spor temalı "Hustle" filmi bugün Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri yazımızda...

Ünlü aktör Adam Sandler, Netflix izleyicisiyle buluşuyor!

ADAM SANDLER'LI HUSTLE FİLMİ YAYINDA!

Adam Sandler ve Juancho Hernangómez'in başrolleri paylaştığı spor temalı "Hustle" filmi bugün Netflix'te yayına girdi.

08 Haziran 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen film 1 saat 58 dakika süreye sahip.

HUSTLE NASIL BİR KONUYA SAHİP?

Peki, Hustle'da izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Film kısaca; bir yetenek avcısının, İspanya'da yüksek potansiyelli bir oyuncu bulunca hem kendisinin hem de oyuncunun NBA'de başarılı olabileceğini kanıtlamaya çalışmasını konu ediniyor.

Basketbolun yeni süper starını arayan talihsiz bir yetenek avcısı (Adam Sandler) yurt dışında, çalkantılı bir geçmişe sahip, benzersiz bir basket oyuncusu keşfeder ve takımından onay almadan bu olağanüstü yeteneği ABD'ye getirir.

Ve şimdi tüm engellere rağmen onun NBA düzeyinde bir yetenek olduğunu kanıtlamak için son bir şansları vardır.

22-06/08/hustle-filmi.jpeg

Jeremiah Zagar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Hustle'ın oyuncu kadrosunda Adam Sandler (Stanley Sugerman) & Juancho Hernangómez (Bo Cruz) ikilisine Queen Latifah (Teresa Sugerman), Ben Foster (Vince Merrick), Kenny Smith (Leon Rich), Robert Duvall (Rex Merrick), Jordan Elizabeth Hull (Alex Sugerman), María Botto (Paola Cruz), Heidi Gardner (Kat Merrick), Ainhoa Pillet (Lucia Cruz), Anthony Edwards (Kermit Wilts) gibi isimler eşlik ediyor.

Happy Madison Productions, Kirschenbaum Productions, Roth Films, Roth/Kirschenbaum Films ve SpringHill Entertainment iş birliğiyle hazırlanan filmin yazarlığını Will Fetters & Taylor Materne ikilisi üstlendi.

22-06/08/hustle-cekim-bilgileri.jpeg

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Philadelphia ve Pennsylvania'daki Coatesville Area High School'da gerçekleştirilen Hustle'ın Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Adam Sandler'dan: Hustle" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin