Netflix filmi Marilyn'in Gözleri nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

İtalya yapımı dram-komedi türündeki film "Marilyn'in Gözleri (Marilyn's Eyes)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Marilyn ha gli occhi neri konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim bilgileri...

Netflix'ten İtalya yapımı bir dram-komedi...

Stefano Accorsi (Cahil Periler) ve Miriam Leone (Ev Hapsinde Aşk) ikilisinin başrolleri paylaştığı İtalya yapımı dram-komedi türündeki film "Marilyn'in Gözleri (Marilyn's Eyes)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

15 Mart 2022 Salı tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen yapım 1 saat 54 dakika süreye sahip.

"MARILYN'S EYES" KONUSU

Peki, orijinal ismi "Marilyn ha gli occhi neri" olan filmde izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Filmin hikâyesinde; psikiyatri hastanesindeki yaratıcı bir çifti yemek bir araya getirir. Hayali bir restoranı gerçeğe dönüştürürken tedavinin tarifini de bulmaları gerekir...

Clara (Miriam Leone) yalan söylemekte o kadar iyidir ki yalanlarına ilk inanan kendisi olur. Diego (Stefano Accorsi) ise tam tersidir. Ayrıca çeşitli psikozları ve sürekli öfke nöbetleri olan bir adamdır.

İkili, kendilerini rahatsız insanların rehabilitasyonu için hizmet veren bir gündüz merkezinde bulurlar. Onları bekleyen sınav imkansız görünmektedir: Merkezdeki bir restoranı grubun geri kalanıyla herhangi bir çatışmadan kaçınarak yönetmeleri gerekmektedir.

Bu konuda herhangi bir yetenekleri olmaması çok kötü görünse de yakın bir zamanda iş birliğinin inanılmaz sonuçlara yol açabileceğini keşfetmeye başlayacaklardır. Ve kim bilir; belki aşkı bile...

22-03/15/marilyns-eyes-foto.jpeg

"MARILYN'İN GÖZLERİ" OYUNCULARI

Giulia Louise Steigerwalt'ın senaryosunu kaleme aldığı Marilyn'in Gözleri'nin oyuncu kadrosunda Stefano Accorsi ve Miriam Leone ikilisine Thomas Trabacchi (Paris), Mario Pirrello (Sosia), Andrea Di Casa (Chip), Orietta Notari (Susanna), Valentina Oteri (Gina), Ariella Reggio (Adelaide), Astrid Meloni (Diana), Giulia Patrignani (Bianca), Vanessa Compagnucci (Dottoressa Vitali), Marco Messeri (Aldo), Lucio Patané (De Pascalis) gibi isimler eşlik ediyor.

Groenlandia yapımcılığında hazırlanan filmin yönetmen koltuğu ise Simone Godano'ya emanet edildi.

22-03/15/marilyns-eyes-poster.jpg

Çekimleri Roma, Lazio, İtalya'da gerçekleşen Marilyn'in Gözleri'nin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Marilyn'in Gözleri" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin