Netflix filmi Tall Girl 2 hakkında bilinmesi gerekenler!

Popüler romantik komedinin devam filmi "Tall Girl 2" Netflix izleyicisiyle buluştu! Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve çekim bilgileri burada...

Kim olursanız olun büyüyüp gelişmenin sonu yok...

Hayatını hep eğilerek geçiren 1,85 cm boyundaki Jodi'nin, öz güven eksikliğinin üstesinden gelmeye karar vermesini ve kendini lisedeki bir aşk üçgeninde bulmasını konu edinen Netflix filmi "Tall Girl"in devamı yayında!

Ava Michelle, Griffin Gluck ve Sabrina Carpenter gibi isimlerin popüler romantik komedinin devam filmiyle geri döndüğü "Tall Girl 2" 11 Şubat 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

"TALL GIRL 2" KONUSU

1 saat 41 dakika süreli Tall Girl 2'nin konusuna bakacak olursak;

Mezunlar balosundaki ilham verici konuşmasının ardından Jodi (Ava Michelle) artık yalnızca okuldaki "uzun kız" değil; popüler, öz güvenli, erkek arkadaşı olan ve bu yılki okul müzikalinde başrolü kapmış bir kızdır.

Ancak yeni elde ettiği bu popülerliğinin getirdiği baskılar yoğunlaştıkça öz güvensizlikleri de artar ve yeni ilişkiler kurarken eski ilişkileri birtakım testlerden geçer.

Kurduğu dünya başına yıkılmaya başlarken Jodi, dik durmaktan çok daha büyük zorlukların onu beklediğini kısa sürede fark eder.

22-02/13/tall-girl-2-poster.jpeg

Sam Wolfson'un senaryosunu kaleme alıp, Emily Ting'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Ava Michelle (Jodi Kreyman)
- Sabrina Carpenter (Harper Kreyman)
- Griffin Gluck (Jack Dunkleman)
- Luke Eisner (Stig Mohlin)
- Anjelika Washington (Fareeda)
- Rico Paris (Schnipper)
- Johanna Liauw (Stella Mohlin)
- Clara Wilsey (Kimmy Stitcher)
- Steve Zahn (Richie Kreyman)
- Angela Kinsey (Helaine Kreyman)
- Jan Luis Castellanos (Tommy Torres)

TALL GIRL 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

12 Nisan 2021'de başlanan filmin çekimleri 21 Mayıs 2021'de New Orleans, Louisiana'da tamamlandı.

22-02/13/tall-girl-2-izle.jpeg

Wonderland Sound and Vision'ın arkasında olduğu Tall Girl 2'nin yapımcılığını ise McG, Mary Viola ve Corey Marsh üstleniyor.

"Tall Girl 2" (Netflix) Türkçe Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin