Netflix gençlik dizisi Dash & Lily başladı! Bize Çıkan Yollar 1. sezon detayları!

Bu bayram zamanı cesaretin var mı? Aşık olmaya... Netflix'in gençlik dizisi Dash & Lily (Bize Çıkan Yollar) 1. sezonuyla 10 Kasım'da başladı! Dash & Lily konusu, fragmanı ve oyuncuları...

Bu bayram zamanı cesaretin var mı? Aşık olmaya...

DASH & LILY 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

David Levithan ve Rachel Cohn ikilisinin çok satan kitap serisi Dash & Lily's Book of Dares'ten uyarlanan gençlik aşkı konulu Noel dizisi "Dash & Lily (Bize Çıkan Yollar)" 10 Kasım 2020 Salı günü Netflix'te başladı.

Alaycı Dash ve iyimser Lily'nin, New York'ta sürekli birbirlerine verdikleri bir defter içinde mesajlar ve cesaret oyunları paylaşmalarının Noel'de zıt kutupların birbirini çekmesine neden olmasına tanıklık ettiğimiz dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

20-11/10/dash-lily-netflix.jpeg

DASH & LILY BÖLÜM REHBERİ

Austin Abrams ve Midori Francis'in başrolleri paylaştığı Dash & Lily'nin süreleri 23 ile 27 dakika arasında değişen ilk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. sezon 1. bölüm: "Dash" (23 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Lily" (23 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Hanuka" (26 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Sindirella" (27 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Sofia ve Edgar" (27 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Noel Arifesi" (25 dakika)
- 1. sezon 7. bölüm: "Noel" (26 dakika)
- 1. sezon 8. bölüm: "Yılbaşı Gecesi" (27 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Noel'den nefret eden Dash'in, sıklıkla ziyaret ettiği kitapçıda ipuçlarıyla dolu, gizemli kırmızı bir defter bulmasıyla birlikte içindeki Noel ruhu canlanmaya başlar.

Dizinin oyuncu kadrosunda Austin Abrams (Dash) ve Midori Francis'e (Lily) eşlik eden isimler şöyle: Dante Brown (Boomer), Troy Iwata (Langston), Keana Marie (Sofia), James Saito (Arthur), Jodi Long (Mrs. Basil E.), Glenn McCuen (Edgar Thibaud), Michael Park (Gordon), Gideon Emery (Adam), Jennifer Ikeda (Grace), Diego Guevara (Benny), Agneeta Thacker (Priya), Leah Kreitz (Aryn), Ianne Fields Stewart (Roberta).

20-11/10/dash-lily-foto1.jpg

Joe Tracz'ın showrunner, yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı dizinin ekibinde bu isme Shawn Levy, Josh Barry, Nick Jonas ve Brad Silberling diğer yürütücü yapımcılar olarak destek veriyor.

21 Laps Entertainment ve Image 32 yapım şirketleri ortaklığında hazırlanan Dash & Lily'nin ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda ise Brad Silberling, Fred Savage ve Pamela Romanowsky üçlüsü oturuyor.

"DASH & LILY" DİĞER TANITIM KARELERİ

20-11/10/dash-lily-foto2.jpg

20-11/10/dash-lily-foto3.jpg

20-11/10/dash-lily-foto4.jpg

20-11/10/dash-lily-foto5.jpg

Dash & Lily - Bize Çıkan Yollar (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin