Netflix gerilim dizisi Çakallar'ı tanıyalım! Coyotes nasıl bir dizi?

Belçika yapımı gerilim türündeki "Coyotes (Çakallar)" mini dizisi Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

Netflix'ten The A-List, Riverdale ve Outer Banks dizilerinin izlerini taşıyan Belçika yapımı yeni bir dizi!

Platform, Belçika yapımı gerilim türündeki "Coyotes (Çakallar)" mini dizisini yayınladı.

Mayıs 2021'de Belçika'nın RTBF kanalında haftalık olarak yayınlanan Çakallar'ın dünya genelindeki yayın haklarını satın alan Netflix, 02 Aralık 2021 Perşembe tarihi itibarıyla dizinin tüm bölümlerini yayınladı.

ÇAKALLAR NASIL BİR DİZİ? KONUSU

Vincent Lavachery, Axel du Bus, Anne-Lise Morin üçlüsünün yaratıcılığını üstlendiği Çakallar'ın konusu şöyle:

Dizi kısaca yaz kampına katılan bir grup yakın arkadaşın, ormanda elmas bulunca dostluklarının sınandığı ve hayatlarını tehlikeye atan zorlu bir maceraya sürüklenmelerini konu ediniyor.

Coyotes; büyük yaz seferleri için Camp Warnaffe'ye gelen bir izci grubunun etrafında dönmekte.

Grubun adı Çakallar ve yaramazlıklarla dolu bir yaza hazırlanmaktadırlar ancak bir taş ocağında uyuşturucu dolu bir gecenin ardından işler tersine döner.

Gençlerden oluşan grup, içinde değerli elmaslar olan bir mağaraya rastlar. Ve bundan sonra arkadaşlıkları altı bölüm boyunca teste tabi tutulur.

Dizinin açılış bölümünde; Çakallar, İzciler'in yaz kampına gelir gelmez yakındaki bir köye giden Kevin burada Marie ile karşılaşır ve hayatının keşfini yapar.

21-12/02/coyotes-afisi.jpeg

"COYOTES" OYUNCULARI

Undercover, Hotel Beau Séjour, Tabula Rasa, The Break ve Unit 42 gibi Netflix'in Belçika'dan çıkan yapımları arasına eklenen Coyotes'in oyuncu kadrosu Louka Minnella, Kassim Meesters, Sarah Ber, Dara Tombroff, Victoria Bluck, Anas El Marcouchi, Steve Driesen, Magaly Teixeira, Nilton Martins, Léo Moreau, Félix Vannoorenberghe, Tessa Balzano'dan oluşuyor.

Sezonun bölüm rehberi ise şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Siren" (41 dk)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Ceset" (47 dk)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Yemin" (45 dk)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "İtiraflar" (49 dk)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Kırılma Noktası" (45 dk)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Anlaşma" (41 dk)

21-12/02/coyotes-dizisi.jpeg

Les Films Fauves & Panache Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Çakallar'ın yönetmen koltuğunu Jacques Molitor ve Gary Seghers paylaşıyor.

"Coyotes" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin